Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Precisie Ontbramer 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 2297 keren bekeken
Vacature omschrijving

Precisie Ontbramer
Voor een organisatie in Eindhoven die zich bezig houdt met het realiseren van hoogwaardige metalen componenten en modules voor toonaangevende bedreven in de high tech zijn wij op zoek naar een precisie ontbramer. De organisatie houdt zich bezig met het ontwerp, de engineering, het realiseren van prototypes en het produceren van de producten. Als precisie ontbramer ga jij jezelf bezighouden met het ontbramen van metalen onderdelen. Het gaat om erg fijne onderdelen, het is dus belangrijk dat nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en je hart hebt voor high tech producten. 
Werkzaamheden binnen de functie zijn: het tappen van schroefdraad, het ruimen van gaten en het nawerken van afdichtvlakken. Daarnaast zal je je ook bezig houden met het ontbramen onder een microscoop. Op die manier geef je een finishing touch aan de onderdelen. Dus ben jij die nauwkeurige medewerker met een passie voor high tech? Neem dan gauw contact met ons op. 

 

Wij zoeken:
- Relevante werkervaring
- Een afgeronde technische opleiding op minimaal niveau 2
- Je bent proactief en flexibel 

Wij bieden:
- Informele werksfeer
- Mogelijkheid tot overwerk 
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
​​​​​​​
Ben jij op zoek naar een leuke baan én is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer snel via info@iptechniek.com of bel naar onze vestiging. 040-8200305