Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Poedercoater (of leerling) in Boxtel of Veghel 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veghel 923 keren bekeken
Vacature omschrijving

Graag komen wij in contact met ervaren of starters Poedercoaters om onder andere dun plaatwerk t.b.v. serverkasten te coaten in diverse kleuren. In hoofdlijnen vind er een automatische poedercoateing plaats, echter de lastige hoekjes van de diverse producten zijn voor jou!
 
Om in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt minimaal een basiscursus / opleiding poedercoaten gevolgd;
  • Enige relevante werkervaring opgedaan middels werk of stage is vereist;
  • Je bent fulltime inzetbaar;
  • Je bent op zoek naar een toekomstperspectief;
  • Je bent bereid ook andere werkzaamheden te verrichten zoals metaalproducten aan de finishinglijn aanhangen, afhalen en inpakken.  

 De opdrachtgever is een wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Zij richt zich in Nederland met A-merken op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. De organisatie streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen de elektrotechnische en digitale markt.
 
Een uitdagende functie bij een innoverend bedrijf die voortdurend in ontwikkeling is. Onze opdrachtgever biedt een salarisniveau conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijven en kent een werkweek van 40 uur. In principe is de functie in dagdienst, bij piekdrukte kan overschakelt worden naar een 2-ploegen systeem.  Daarnaast ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer. Afhankelijk van jouw functioneren is de kans aanwezig dat deze baan uitgroeit tot een vaste aanstelling. Daarnaast kan je gebruik maken van extra opleidingen en cursussen om te verder te ontwikkelen in het vak.

Voor meer informatie, kan je contact opnemen met Start People Boxtel via 0411-684282 of per e-mail boxtel@startpeople.nl