Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Poedercoater / Natlakker 33 - 40+ uur vacature

Productie Riethoven 1373 keren bekeken
Vacature omschrijving

“lakken en poedercoaten kent geen geheimen voor jou”

Poedercoater / Natlakker
Inno-Tec Nederland B.V.,50 medewerkers, is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met ons moderne en uitgebreide machine park vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.
Wij zoeken een zelfstandige natlakker/poedercoater die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf. Iemand het als een uitdaging ziet om samen met zijn collega’s de kwaliteit van de geleverde producten en van de organisatie te waarborgen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec. 
Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen op je vakgebied en als persoon.
Wij zoeken….
Iemand die alle voorkomende werkzaamheden verricht die voorkomen op een lak -en poedercoat afdeling, die de verantwoordelijkheid is voor het aanbrengen van de laklaag op producten volgens de gewenste kwaliteitseisen en bewerkingsvoorschriften. Die het als een uitdaging ziet om zelfstandig de lakafdeling draaiend te houden, zelf zijn werkzaamheden plant, prioriteiten stelt en de output en de kwaliteit van de afdeling bewaakt. Die het als een uitdaging ziet om de afdeling verder te wikkelen om daarmee een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Inno-Tec. 
Ben jij iemand die:

  • Ervaring heeft als poedercoater en natlakspuiter
  • Een V-ion-poedercoat en natlakcertificaat , niveau 1 of 2 of gelijkwaardig is een pré
  • Ervaring heeft met structuur -en metallic poeders
  • Kennis heeft van voorbehandelingen
  • Jij bent: zelfstandig, resultaatgericht, nauwkeurig, kwaliteitsgericht en flexibel.


Wat kunnen wij jou bieden:

  • Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en inspraak op jouw expertise gebied;
  • Een prettige werkomgeving in een groeiend bedrijf met korte communicatielijnen en een marktconforme beloning volgens de CAO metaalbedrijf;
  • We bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.


Spreekt je dit aan?

Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus team? Aarzel dan niet en solliciteer direct. We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!