Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

P&O Adviseur 33 - 40+ uur vacature

Personeel & Organisatie Eindhoven 895 keren bekeken
Vacature omschrijving

Binnen de P&O afdeling werk je samen met een aantal collega’s die voor meerdere Mansveld bedrijven diensten leveren op het gebied van Personeel & Organisatie. Wij  zijn op zoek naar een P&O adviseur die nauw betrokken is bij een aantal van de bedrijfsonderdelen.  

Zoek jij afwisseling in organisatorische, uitvoerende en adviserende werkzaamheden in dit vakgebied dan is dit de baan die bij je past. Heb je daarnaast ook brede interesse en ervaring binnen dit vakgebied?  En heb je een Hbo-opleiding op gebied  van HRM en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wij verwelkomen je graag in ons team.

We zijn vanwege uitbreiding per direct op zoek naar een fulltime allround P&O Adviseur.

Wat ga je in deze afwisselende baan als P&O Adviseur doen?
Als directe sparringpartner van enkele teamleiders ben je betrokken bij de ontwikkeling en het beleid van de organisatie en haar teams. Je adviseert en ondersteunt leidinggevenden en medewerkers bij team- en personele vraagstukken op het gebied van o.a.  werving, rechtspositie, verzuimbegeleiding, wet- en regelgeving en loopbaanontwikkeling. Tot slot draag je het P&O beleid uit, adviseer en ondersteun je bij de uitvoering daarvan en bij de toepassing van P&O instrumenten.
In deze functie wisselen verschillende aspecten van P&O zich af, zo pak  je op de ene dag meer operationele werkzaamheden op en vul je de andere dag juist in met een adviserende rol richting medewerkers en team. Je hebt als P&O Adviseur een informerende, adviserende rol en praktisch uitvoerende rol. 
Als organisatie zijn we continu bezig met het verbeteren van onze processen. Van de P&O adviseur verwachten we dat hij of zij proactief meedenkt en meedoet bij het efficiënter en effectiever maken van de P&O-processen.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je hebt een aantal teams in portefeuille. Daarvoor ben je op het gebied van P&O het eerste aanspreekpunt en volwaardig gesprekspartner.
 • Je voert de reguliere P&O processen uit zoals bijvoorbeeld wervingsactiviteiten, verzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding, exit-trajecten.
 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd het management en de organisatie bij het bereiken van haar strategische en personele doelstellingen. Je werkzaamheden zijn zowel operationeel als tactisch als strategisch van aard.
 • Je participeert vanuit je deskundigheid in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van P&O en de thema's uit de P&O-agenda. Daarbij weet je met visie en vakmanschap de ontwikkelingen in het P&O vakgebied te vertalen naar concrete P&O doelstellingen.
 • Je draagt het personeelsbeleid uit en helpt bij de uitvoering daarvan.


Als P&O adviseur heb je interactie met collega’s in alle Mansveld bedrijven en met externe relaties. Je streeft continu naar verbetering en efficiëntie.

Wat verwachten we van jou?

 • een afgeronde relevante Hbo-opleiding (HRM) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • basiskennis van loonadministratie;
 • vaardigheid met software zoals een salaris/P&O pakket. Wij maken gebruik van Visma;
 • je werkt planmatig en geordend en pakt werkzaamheden graag met beide handen aan;
 • je controleert jezelf en vindt het leuk om jezelf constant scherp te houden;
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden waardoor je met de diverse partijen goed kunt schakelen en samenwerken;
 • je neemt graag zelf het initiatief en weet complexe onderwerpen begrijpelijk en overtuigend over te brengen.
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je bent klant- en servicegericht,  je hebt gevoel voor dienstverlening;
 • je bent fulltime beschikbaar;
 • het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure;
 • je bent woonachtig in de regio Eindhoven.


De functie van P&O Adviseur maakt onderdeel uit van het Dienstencentrum binnen Mansveld. Binnen dit team zijn de activiteiten van Financiën, ICT, P&O, Inkoop & logistiek en KAM voor de totale Mansveld-organisatie georganiseerd.
Kijkend naar het DNA van Mansveld als familiebedrijf is het belangrijk dat jouw persoonlijkheid en gedachtengoed daarbij aansluiten. Zo is Mansveld sterk gericht op samenwerken, vertrouwen, vernieuwen en het toevoegen van klantwaarde met optimaal gebruik van mensen en middelen.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Marianne de Wolff, Manager P&O
(040-259 1072).

Interesse?
Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie, meld je dan met korte sollicitatiebrief en C.V. voor  5 november  2019  bij Marianne de Wolff, afdeling P&O. E-mail: marianne.dewolff@mansveld.nl