Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

PLC Software Engineer in 's-Hertogenbosch gezocht! 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 2939 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

Als PLC Software Engineer ben je van voorbereiding tot oplevering verantwoordelijk voor je eigen projecten. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van een programma van eisen van de opdrachtgever naar een technisch ontwerp. Vervolgens ontwikkel, schrijf en test je de software applicatie voor de PLC besturing. Na het testen dien je de juiste documentatie te verzorgen alsmede het opstellen van een bedieningshandleiding. Verder verleen je assistentie bij het testen van de installatie en de in bedrijf name bij klanten. In onze installaties komen diverse technieken samen, zoals elektrotechniek, procestechniek en werktuigbouwkunde.

Ben jij degene:
– Met een afgeronde relevante technische MBO opleiding of vergelijkbaar.
– Met kennis en ervaring van besturingstechniek op het gebied van PLC technologie. (b.v. Mitsubishi, Omron of Siemens) alsmede meet- en regeltechniek.
– Die bereid is tot het volgen van aanvullende (functiegerichte) opleidingen.  Die als accurate teamplayer prioriteiten weet te stellen.
– Met een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– Met een klantgerichte instelling.

Dan zou ik snel reageren op deze uitdagende en afwisselde baan. Wij bieden Je kunt bij ons een inspirerende en informele werkomgeving verwachten in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden (CAO Metaalnijverheid) waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Ben jij op zoek naar een leuke baan én is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer snel via solliciteren@iptechniek.com of bel naar onze vestiging. 040-8200305.