Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Plaatwerker 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eersel 844 keren bekeken
Vacature omschrijving

Overzicht

Onze opdrachtgever uit Eersel levert hoge kwaliteit plaatwerkdelen. Dit bewerkstelligen zij door de combinatie van vakmanschap en een hoogwaardig machinepark.

Voor onze opdrachtgever zoeken we een enthousiaste medewerker die vanaf tekening producten gaat vervaardigen in zowel RVS, staal als aluminium. Grotendeels stel je producten in kleine series samen. Hierbij kunnen meerdere technieken komen kijken, denk aan boren, ponsen, (punt-)lassen, klinken, tappen en buigen.

Functie eisen:

  • We zoeken naar een leergierige collega die zich wil ontwikkelen tot volwaardig plaatwerker op alle disciplines. Affiniteit met de metaalbranche is wel vereist;
  • Daarnaast is het een pré als je een afgeronde technische MBO opleiding, liefst plaatwerken niveau 2 / 3 hebt;
  • Ervaring met producten opmeten en je kunt tekening lezen;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Woonachtig binnen een straal van 20 km van Eersel

Over TSD

TSD Groep is bemiddelaar van professionals in de techniek. We matchen op werkplezier én werkprestaties. Zo leveren we meer- waarde voor kandidaat en opdrachtgever. Ooit begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud en apparatenbouw is TSD vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerd technisch projecten- en detacheringsbureau. Wij hebben in ruim 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een ruim aanbod hebben aan technische vacatures op verschillende niveaus.