Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Pijpfitter / (TIG) lasser 33 - 40+ uur vacature

Techniek Etten-Leur 1715 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever uit Etten-Leur levert diverse diensten aan binnen de installatietechniek voor procesinstallaties. Denk aan prefabricage, skidbouw, (orbitaal) laswerk, machinebouw en koudetechniek. Zij zijn een zeer gewaardeerde speler binnen het veld, bij samenwerkingen met andere partijen is onze opdrachtgever de leidinggevende partij.


De functie:

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een medewerker die zelfstandig werkzaamheden zal uitvoeren bij het bouwen, renoveren en onderhouden van procesinstallaties.


Functie-eisen:

  • Opleidingsniveau LBO, aantoonbaar met diploma of werkervaring
  • Bij voorkeur in het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Ervaren vakman betreffende pijpfitten
  • Je kunt dunwandig RVS materiaal TIG-lassen
  • Je weet wat aseptische toepassingen en EHEDG-richtlijnen zijn en bent bekend met de eisen die hierbij gesteld worden, je weet hoe je hiermee moet omgaan.
     

Over TSD:

TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.