Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Personeelsadviseur 25 - 32 uur vacature

Personeel & Organisatie Valkenswaard 318 keren bekeken
Vacature omschrijving

PERSONEELSADVISEUR   
Bij Valkenhof in Valkenswaard is een plekje vrij voor een echte generalist!
Bij ons kom je niet in een ‘hippe’ kantoortuin terecht maar krijg je je eigen bureau en die mag je helemaal inrichten naar eigen inzicht! Ook kun je rekenen op fijne collega’s die net als jij van elke werkdag een leuke dag willen maken.

Waar stroop jij je mouwen voor op?
Als HR professional met een brede achtergrond adviseer en ondersteun je het bestuur, (zorg)teams en managers proactief over belangrijke thema’s. Denk hierbij aan complexe HR casussen, vitaliteit & gezondheid, mobiliteit, arbeidsmarktbenadering, ontwikkelen van vakmanschap en het binden en boeien van medewerkers. Kortom, bij ons werk je aan duurzame inzetbaarheid. Je krijgt je eigen aandachtsgebied waar je verantwoordelijk voor bent en je hebt vaste contactpersonen op verschillende locaties binnen de organisatie. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het HRM-veld en neemt deel aan externe netwerken.


Waar zit jouw meerwaarde?
Naast een inspirerende en ondernemende persoonlijkheid heb je een heldere visie op HR. Je bent makkelijk benaderbaar en het geven en ontvangen van feedback doe je op een natuurlijk manier. Voor ons is het belangrijk dat je jezelf herkent in onze waarden en dat je beschikt over de nodige dosis lef en goede adviesvaardigheden. Verder is het belangrijk dat je;

  • sterk bent in het plannen en organiseren van werkzaamheden en de voortgang en het overzicht hiervan bewaakt,
  • een groot analyserend vermogen hebt en bevindingen kunt vertalen naar bruikbare adviezen en oplossingen,
  • de samenwerking opzoekt omdat je voortdurend in contact bent met managers, collega’s en bestuur.
  • Je bent in bezit van minimaal een HBO diploma Personeel & Organisatie/HRM en om deze rol goed uit te kunnen oefenen heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.


Dit maakt het voor jou leuk om bij Valkenhof te werken
Hier heerst een gezellige Brabantse werksfeer waarin de lijntjes kort zijn. Er staan collega’s te trappelen om samen met jou een sterk team te bouwen!
We beginnen met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De volgende voorwaarden gelden o.b.v. een werkweek van 36 uur: het salaris is gebaseerd op FWG 55. max € 4021,-. Daarnaast ontvang je in mei 8% vakantiegeld, in november een eindejaarsuitkering van 8,33% en 33 vakantiedagen.

Ook hebben we gedacht aan jouw persoonlijke groei en heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling via ons Leerplein en ruim 120 online trainingen van GoodHabitz.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 7 januari 2020 via de online button!

Vragen? Bel Mette of Carol van HRM 040-2014035 of mail naar vacature@valkenhof.org

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.