Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Overige activiteiten


Workshop voor Werkgevers — 'Employer Branding'


Dinsdag 6 maart | *techniekHuys, de Run 4250 Veldhoven
Inloop 08.30 uur | 09.00 - 10.30 uur workshop | 10.30 - 11.00 uur netwerken


Hoe val je op tussen al die werkgevers die op zoek zijn naar geschikt en gemotiveerd personeel? Hoe bouw je een reputatie en krijg je voor het voetlicht dat juist jouw bedrijf een geweldige plek is om te werken? Niet alleen met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ook door je te positioneren als bedrijf met aandacht en mogelijkheden voor werknemers.

Na afloop van deze workshop heb je antwoord op deze vragen:
  • Welke strategie moet ik ontwikkelen om een sterk werkgeversmerk te worden
  • Hoe krijg ik onze bedrijfscultuur op een eerlijke en authentieke manier voor het voetlicht?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor kleinere bedrijven met minder budget voor professionele ondersteuning?

Arbeidsmarktadviseur Yves Pilet van UWV geeft bijna wekelijks presentaties over ‘employer branding’. Hij helpt je met enkele doeltreffende oefeningen op weg naar een effectieve strategie om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.Bouwbedrijf Jansen Huybregts deelt in een inspirerende case de integrale aanpak die het – samen met P&O-dienstverlener dpo2 – heeft ontwikkeld voor het bouwen aan een sterk employer brand. Jansen Huybregts is een nationaal opererend en groeiend bouwbedrijf, voortdurend op zoek naar goede vakmensen. De eerste resultaten zijn er al; het bedrijf staat steeds prominenter op de kaart als ‘employer of choice’

Aanmelden

MKB Eindhoven organiseert samen met UWV en dpo2 deze workshop voor bedrijven die deelnemen aan het Vacaturecafé. Ook P&O’ers en ondernemers die zelf de personeelswerving verzorgen kunnen deelnemen als zij lid zijn van MKB Eindhoven of 95 euro betalen.