Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Orderpicker 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 197 keren bekeken
Vacature omschrijving

Beschrijving vacature

Voor een relatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar orderpickers voor de afdeling Toolstream. Onze relatie is gespecialiseerd in alle logistieke processen die zij weer verzorgen voor hun klanten. Hierbij kun je denken aan opslag, overslag, distributie, ompakken van goederen, orders verzamelen en verzendklaar maken en natuurlijk het transport zelf niet te vergeten. Hierbij maken zij gebruik van eigen handen, hef- en reachtrucks, EPT’s en OPT’s.

Functie-omschrijving

Als orderverzamelaar is jou taak om de door de klant bestelde orders te gaan selecteren. Aan de hand van een orderbon ga jij de bestelde items opzoeken, verzamelen en verpakken. Op de orderbon vind je verschillende codes die aanduiden bij welke stellage je het product vindt en welk product je moet hebben. Wanneer de order klaar is zet je deze op een pallet. Wanneer de pallet vol is pak je een pompwagen en rijdt je de bestelling naar de betreffende plek. Daarna ga je weer verder met nieuwe orders te verzamelen. De te verzamelen producten zijn voornamelijk materialen die je kunt vinden in de bouwmarkt voor het doe-het-zelf gebruik. Wanneer een betreffende doos leeg is ruim je deze ook netjes op en zorg je er weer voor dat er voorraad aanwezig is, zodat jij, maar ook jou collega’s altijd kunnen blijven verzamelen van orders.

  • Enige fysieke gesteldheid is gewenst (je bent veel in beweging,  lopen, staan, sjouwen)
  • Je bent flexibel in houding en tijden (werkt in dagdienst)
  • Je hebt interesse met werken in een logistieke omgeving en bent bereid om op den duur ook meer te leren.

Salarisinformatie

  • Conform CAO Beroepsgoederenvervoer schaal A1. €10,71 bruto per uur
  • 3.5 dagen ATV per jaar (1.37% opbouw)
  • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen (opbouw)

Job informatie

  • Prettige en geordende werkomgeving bij een leuke opdrachtgever
  • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag, sporadisch op een zaterdag40 uur per week
  • Werknemers staan hoog in het vaandel en zo wordt je dan ook behandeld
  • Bij goed functioneren en wederzijdse interesse zijn er mogelijkheden om jezelf daar te ontwikkelen/ontplooien met een optie tot vast contract

Bedrijfsomschrijving

Action Team B.V. is een uitzendbureau gevestigd in Geldrop. Persoonlijk en betrokken, met de juiste kennis en ervaring. Al meer dan 15 jaar helpen wij jou om je ambities waar te maken. Of je nou op zoek bent naar een uitdagende baan of juist naar gemotiveerde medewerkers.

"Service met daadkracht!"

Voor meer informatie of interesse kunt u contact op nemen met 040-2066250.