Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Orderpicker 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Helmond 1099 keren bekeken
Vacature omschrijving

Omschrijving
Voor een relatie in Helmond zijn wij op zoek naar meerdere orderpickers. Dit bedrijf doet de opslag en distributie van allerlei soorten kledingmerken en andere accessoires. Gericht op online bestellingen worden de orders verzameld, gecontroleerd en gereed gemaakt voor transport.

Wat ga je zoal doen?
Als orderpicker ga jij op verschillende locaties en posten (binnen Helmond) aan de slag. Jouw voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit het verzamelen van online bestellingen. Wanneer je begint met werken pak je uit de stellingen een polscomputer. Deze polscomputer gaat jou exact vertellen welke orders jij moet verzamelen en samenstellen. Buiten het orderpicker zijn er ook mogelijkheden om op de afdeling te staan waar je bestellingen gaat inpakken met die desbetreffende bedrijfsverpakking of werkzaamheden verricht bij de retouren. Daar controleer jij of het geretourneerde product voldoet aan de gestelde eisen, wanneer dat zo is, moeten die ook weer verpakt worden en teruggebracht worden naar het magazijn.

In onderstaande herken jij jezelf;
- Enthousiast en ambitieus
- Kunnen werken in 2 ploegen (05:00-14:00/15:00 en 14:00-23:00/00:00)
- Een echte aanpakker die weet hoe het is om te werken met "targets"
- Fysieke gesteldheid, veel staan en lopen
- Je hebt eigen vervoer omdat je op verschillende locaties ingepland kan worden (het is wel de bedoeling dat je in 1 week op dezelfde locatie werkt)
- Salaris per week of per 4 weken

Het salaris start bij €9,53 bruto per uur vanaf 21 jaar. Wanneer je in de avonduren werkt komt daar 15% extra bij. Werk je ook op zaterdag komt daar bovenop 50% en op zondag 100%.

Voor meer informatie of interesse kunt u contact op nemen met 040-2066250.