Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Operator Recycling (2 ploegen) 33 - 40+ uur vacature

Productie Son en Breugel 482 keren bekeken
Vacature omschrijving

De wereld duurzamer maken door uit afval waardevolle grondstoffen terug te winnen voor hergebruik. Dat is de missie waarmee onze recyclingmedewerkers dagelijks aan de slag gaan. Het breken en sorteren van verschillende afvalstromen is een dynamisch en uitdagend proces. De inzet van hardwerkende mensen en geavanceerde techniek, maar bovenal veel enthousiasme en liefde voor het vak maakt dat Baetsen een van de voortrekkers is in de Nederlandse recyclingbranche en daarmee in de verduurzaming van ons land.

Als operator bij Baetsen heb jij een diverse en dynamische baan. Enerzijds ben je bezig met storingen oplossen en technische werkzaamheden anderzijds met het aansturen van je collega’s aan de sorteerlijn. Ben jij van nature de zogeheten spin in ‘t web? Kun jij goed met mensen omgaan en neem jij makkelijk de leiding? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime operator waar Baetsen in Son naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je bent eerst en vooral een aanpakker. Je hebt inzicht in processen, kunt de grote lijn (letterlijk en figuurlijk!) bewaken, maar hebt ook oog voor detail. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor een soepel verloop van de sorteerprocessen. Je coördineert de inzet van medewerkers en materieel, waarbij je ook zelf in het proces meewerkt en waar nodig bijstuurt. Mens en machine zijn bij Baetsen samen de sleutel tot succes.

Als operator kun je goed met mensen omgaan, ze motiveren, aansturen en begeleiden. Je kunt de juiste mensen op de juiste plek krijgen en kunt planningen maken en bewaken. Je werkt samen met verschillende afdelingen: technische dienst, machinisten, productiemanager en sorteermedewerkers. Het is van belang dat je de leiding pakt als het gaat om het optimaal inzetten van diverse installaties en machines.

Al met al een brede functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Je bent immers niet alleen bepalend voor het proces, maar ook voor de uitkomst ervan: de verschillende deelstromen aan secundaire grondstoffen. De afnemers hiervan verwachten voor hun productieproces hoge kwaliteit en het is aan jou om dit te bewaken.

Wie ben jij

  • Heb jij aantoonbaar technisch inzicht?
  • Heb je ervaring als operator in de procesindustrie?
  • ben jij bereid tot ploegendienst (06.00/15.00- 15.00/24.00) en zaterdagwerk?
  • Herken jij jezelf in de volgende persoonseigenschappen: Proactief, klantgericht, professioneel, verantwoordelijk, communicatief en flexibel?
  • Woon jij binnen een straal van 30 km van de standplaats Son?
  • Vind je het geen probleem om in een stoffige en lawaaierige omgeving te werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we je een uitdagende baan bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

·        krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ en Baetsen

·        betaalt Baetsen 2/3 van je pensioen

·        heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis.

·        kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

·        organiseren we regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes

·        krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

Interesse?
Is dit de baan die bij jou past? We gaan graag met jou in gesprek!
Solliciteer direct, of bel voor meer informatie naar onze recruiter Inge Storms, te bereiken via 06-25741746.