Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Operator puinbreker 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 1281 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij elke dag 'gesloopt' naar huis?

Bij Baetsen Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken houden wij ons bezig met alle voorkomende bouwstoffenlogistiek. Zo voorzien wij de klant van de benodigde bouwstoffen, richten we ons op de in- en verkoop van grond, zand en bouwstoffen en verzorgen wij grond- en sloopwerk. Dit alles doen wij door middel van eigen verwerkingsinstallaties en transportmiddelen. Baetsen Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken is onderdeel van de Baetsen Groep, een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en locaties in Veldhoven, Son en Echt.

Als Operator aan de puinbreker ben je onderdeel van ons team in Veldhoven die diverse hand- en spandiensten gaat verrichten aan en rondom de puinbreker.

Wat ga je doen

Best veel! Je mag het onderhoud plegen aan de breker en kleine storingen oplossen. Bij grote storingen meld je dit tijdig aan de collega's en help je mee bij de reparaties. Daarnaast ga je handpicken bij de afdeling breker. Ook ga je enkele werkzaamheden verrichten met een heftruck.

Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen, waarvan je veel kunt leren. Met de informele cultuur bij Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

Wie ben je

Voor deze functie zoeken wij echte doeners. Je bent een harde werker en weet van aanpakken. Wij vinden het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Een heftruckcertificaat is een pré. Daarnaast heb je goed technisch inzicht. Als het nodig is, ben je bereid om een paar uur per week extra te werken.

Wat bieden wij jou

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we je een uitdagende baan bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

·        krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ en Baetsen

·        betaalt Baetsen 2/3 van je pensioen

·        heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis.

·        kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

·        organiseren we regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes; we zijn immers een Brabants familiebedrijf

·        krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

Interesse?

Wil jij elke dag 'gesloopt' naar huis? Dan zijn wij benieuwd naar jou!

Solliciteer direct, of bel voor meer informatie naar onze recruiter Inge Storms, te bereiken via 06-25741746.