Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Operator fruit en groente 33 - 40+ uur vacature

Productie Helmond 336 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

Vind je het een uitdaging om er voor te zorgen dat alle maaltijdsalades, groente en fruit optijd in de winkel liggen?
Wil jij graag naast het verantwoordelijk zijn voor de machine, ook samenwerken met een team van productiemedewerkers om gezamenlijk een prachtig resultaat neer te zetten? Word jij enthousiast van gezonde dagverse producten en een dynamische werkomgeving, Dan is dit DE baan voor jou!

In deze functie krijg jij alle kneepjes van het vak operator bijgeleerd door een ervaren allround operator. Wij gaan jou precies leren wat de organisatie van een operator verwacht, hoe de machine werkt, hoe je kleine storingen kunt oplossen en alle benodigde gegevens registreert. Jij kunt straks zelfstandig alle werkzaamheden van de productielijnen uitvoeren en de machine ombouwen bij een productwissel. Door jouw positieve werkhouding en motivatie, heb jij snel alle handelingen onder de knie,

Je werkt samen met andere collega’s aan een productielijn en leert hoe je als team iedere dag weer opnieuw een topprestatie kan neerzetten. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de lekkere maaltijdsalades die daarna naar de supermarkt gaan. Je bewaakt het procesverloop en controleert op kwaliteit. Daarnaast leef je de voorschriften na ten behoeve van de kwaliteitsborging betreft HACCP, BRC en interne huisregels. Je stuurt aan op een optimale productiehygiëne.

Wie ben je?

 • Je hebt ervaring op mogen doen als productiemedewerker/operator in een productiebedrijf, ervaring met voeding is een pre;
 • Je hebt de juiste werkhouding en motivatie om het gehele vakgebied eigen te maken;
 • Je bent voldoende technisch onderlegd, kwaliteitsbewust en werk je nauwkeurig;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je werkt in verschoven diensten, zaterdagen en feestdagen.
 • Je werkt de volgende werktijden: 22:30 - 07:30 / 07:30 - einde productie


Over het bedrijf:

Als een van de koplopers in de groente verwerkende industrie, levert de organisatie een breed assortiment aan verse producten o.a. panklare gesneden groenten, maaltijdsalades, slaschotels en fruitsalades aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. De werklocatie in Helmond is goed te bereiken vanuit Uden, Deurne, Beek en Donk en Asten.


Wat bieden wij jou?

 • Wij bieden jouw een interessante baan in een super interessante omgeving.
 • Fulltime functie met uiteindelijke doel een vaste baan!
 • Je komt te werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf.
 • Het salaris is al naar gelang kennis en kunde en ligt tussen de € 1943,- en € 2474,- per maand. De cao kent extra toeslagen voor bepaalde gewerkte uren en overuren.
 • Twee keer per week kom je aan goedkoper groente en vers fruit!