Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Operator 3 ploegen 33 - 40+ uur vacature

Productie Oss 375 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

Als operator bij deze organisatie in Oss ben jij verantwoordelijk voor de nabewerking van de diverse drukwerken zoals flyers, folders en visitekaartjes. De klant wordt van concept tot uiteindelijke levering bedient, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de laatste (en belangrijkste) stappen.

Jouw werk begint met het juist instellen van de machine. Of dit nou de snijmachine, vouwmachine of verzamelhechter is, aan de hand van de ordergegevens stel jij de machine in. Vervolgens zorg jij ervoor dat het proces blijft doorlopen en de drukwerken gesneden, gevouwen en/of gehecht worden. Wanneer de producten klaar zijn, zorg jij ervoor dat deze verpakt, opgestapeld en verzonden worden naar de klant.

De snelle service die geboden wordt, zorgt ervoor dat het proces continue doorloopt. Daarom voer jij met een team van ca. zeven collega’s, je werkzaamheden uit in een drieploegen dienst.

Wie ben je?
De operators die wij zoeken moeten vooral over de juiste mentaliteit beschikken: gedreven en ambitieus. Daarnaast vinden we het prettig als je aan de volgende kenmerken voldoet:

  • Een afgeronde MBO opleidingen (bij voorkeur in de richting van techniek);
  • Ervaring in een soortgelijke functie met een grote interesse in de grafische branche;
  • Je bent technisch goed onderlegd waardoor werken met machines voor jou geen probleem is;
  • Je hebt oog voor detail, want je wil graag de beste producten leveren.

Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer waardoor jij je als een vis in het water zal voelen als operator bij Kampert Nauta.