Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Op zoek naar een parttimebaan als medewerker bloedafname? Kom dan naar onze wervingsmiddag met High Tea op 29 januari 2019! 9 - 16 uur vacature

Medisch Eindhoven 809 keren bekeken
Vacature omschrijving

Op zoek naar een parttimebaan als medewerker bloedafname? Kom dan naar onze wervingsmiddag met High Tea op 29 januari 2019! 

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (biometrie, beeldvorming, laboratoriumonderzoek) en leveren advies, ondersteuning en sturingsinformatie. Diagnostiek voor U heeft onder meer vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Panningen. Wij zoeken  

Medewerkers bloedafname
regio Eindhoven, Helmond, Kempen en Den Bosch

12 uur per week, verdeeld over 3-4 ochtenden

 

De werkzaamheden vinden vooral in de ochtenduren plaats van ca. 7.30-12.30 uur.

 

De Bloedafname

De Bloedafname verzorgt bloedafnames voor Diagnostiek voor U, de Trombosedienst Regio Eindhoven, het Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis. Dit wordt georganiseerd vanuit Diagnostiek voor U. Als medewerker bloedafname neem je bloed af bij patiënten op bloedafnamelocaties, in tehuizen, instellingen en in thuissituaties. Je werkt zelfstandig en brengt het materiaal van patiënten naar een (centraal) uitwisselpunt.


Functie-eisen

  • Medische vooropleiding (doktersassistent, analist, ziekenverzorger of verpleegkundige);
  • Studenten op MBO, HBO of universitair niveau richting verpleegkunde, klinische chemie, microbiologie, geneeskunde kunnen ook in aanmerking komen (indien minimaal een half jaar beschikbaar);
  • Ervaring met het verrichten van bloedafnames is een pré;
  • Flexibel, klantgericht en enthousiast;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd;
  • Je dient in het bezit te zijn van een eigen auto of een auto ter beschikking te hebben.

 

Salarisindicatie

Diagnostiek voor U heeft een eigen Collectieve Personeelsregeling met een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0, salarisschaal 35 van de CAO-Ziekenhuizen. 

Informatie & Interesse
Voor vragen en informatie m.b.t. deze vacature kun je contact opnemen met een van de teamleiders van de bloedafname: Jolanda Artz, Jeany van Geffen of Esther Looijen, 040-2141220. Maak je belangstelling kenbaar door  het invullen van sollicitatieformulier op de website https://www.diagnostiekvooru.nl/werken-bij/wervingsmiddag-bloedafname. Dit kan tot 18 januari 2019. In de week van 22 januari 2019 hoor je of je uitgenodigd wordt voor de wervingsmiddag op 29 januari. 

De wervingsmiddag start om 14.00 uur en vindt plaats op ons hoofdkantoor aan de Boschdijk in Eindhoven. Na een presentatie over onze organisatie en de werkzaamheden starten we met speeddates om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. We sluiten de middag af met een rondleiding door ons laboratorium. De middag duurt tot 17.00 uur. We zorgen voor een heerlijke High Tea tijdens deze middag en kijken ernaar uit jou te ontmoeten!