Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Onderhoudsmonteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 387 keren bekeken
Vacature omschrijving

Je zorgt ervoor dat machinestilstand beperkt blijft en de producten op tijd bij de afnemer zijn en hiermee kosten worden bespaard. Je krijgt een zelfstandige functie met veel vrijheid en ruimte om op creatieve wijze mee te denken over procesoptimalisatie en verbeteringen. Je werkt in dagdienst en er is sprake van storingsdienst voor het oplossen van problemen in 3-ploegendienst. Het is een verantwoordelijke gevarieerde baan waarin je zelfstandig werkt. We hanteren korte communicatielijnen. Technologie staat in een hoog vaandel en er is ruimte voor ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Logisch dat er daarmee ook kansen zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor jou.
 
Je kennis wordt gevraagd bij het investeren in- en aanschaffen van nieuwe machines en je bent daarnaast werkzaam aan geplande onderhoudsstops, preventieve, periodieke en correctieve onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden zijn zowel op elektrisch, mechanisch, hydraulisch als pneumatisch vlak. Je werkzaamheden zijn daarmee heel allround.

Je hebt minimaal een technische vooropleiding op MBO-3/4 niveau zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar werk- en denkniveau door verkregen praktijkervaring. Aanvullende relevante cursussen/opleidingen en ervaring met elektrisch schakelen, lassen, hydrauliek & pneumatiek zijn een pré. Bij voorkeur heb je ervaring als monteur in een productieomgeving. Je bent zelfstandig, stressbestendig, accuraat en je werkt graag in een team. Kennis delen met anderen is belangrijk. Daarnaast heb je ervaring met het werken volgens procedures ten aanzien van veiligheid/kwaliteit. Je bent in  het bezit van NEN 3140-certificering of bereid dit te behalen. Je staat stevig in je schoenen en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je bent communicatief vaardig en schakelt snel en laagdrempelig met je interne collega’s (Operators) of externe partijen. Je bent enthousiast en draagt daarmee positief bij aan het team waarin je werkt.