Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Onderhoudsmonteur (Medewerker Technische Dienst) 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1578 keren bekeken
Vacature omschrijving

De Rooy is al ruim 75 jaar dé specialist op het gebied van rondslijpen, vlakslijpen, frezen en (3D) meten. We zijn gespecialiseerd in nauwkeurige metaalbewerking van grote producten en hanteren snelle en flexibele levertijden. De Rooy beschikt over een innovatief machinepark met de nieuwste hightech CNC-machines.

Word jij onderdeel van onze familie? Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur die samen met twee collega’s ons machinepark en gebouw onderhoud.

ONDERHOUDSMONTEUR (mechanisch / elektrotechnisch)

Wat ga je doen?

Onze technische dienst draagt zorg voor het machinepark en gebouw gebonden installaties. Aan jou de taak om, samen met jouw collega’s, ervoor te zorgen dat op dit gebied alles op rolletjes loopt. Iedere monteur heeft zijn specialisme. Jij bent een mooie aanvulling binnen het team op het gebied van elektrotechniek en besturingstechniek, naast de algemene technische kennis die je uiteraard meebrengt. Je vult je werkdagen met het uitvoeren en optimaliseren van preventief onderhoud aan de hand van een onderhoudsplan, het lokaliseren en verhelpen van mechanische en elektrotechnische storingen, het uitvoeren van revisies en het verlenen van assistentie bij de installatie van nieuwe machines en het organiseren van een probleemloze huisvesting.


Wie zoeken wij?

 • Heb jij een passie voor techniek en affiniteit met verspanende machines en/of metaalbewerkingsmachines?
 • Heb je aantoonbare ervaring op het vakgebied elektrotechniek en besturingstechniek en onderhoud van gebouwen? 
 • Ben jij analytisch, werk je gestructureerd en hou je het hoofd koel op stressvolle momenten?
 • Ben jij in staat nauwkeurig te werken aan machines die producten bewerken met een hoge precisiegraad?
 • En communiceer jij gemakkelijk met alle lagen binnen en buiten de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Tevens vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich herkennen in de volgende kernwaarden: teamwork, verantwoording nemen, doelgerichtheid, eigenaarschap en kwaliteitsbewustzijn. Deze kernwaarden vormen een belangrijke leidraad in ons gedrag en onze werkwijze.


Wat kun jij van ons verwachten?

Werken bij De Rooy betekent werken binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, een dynamische omgeving met korte communicatielijnen. We hechten veel waarde aan een schone en georganiseerde werkplek, bovendien is de werkomgeving bijna volledig geklimatiseerd.

Onze primaire beloning voor jouw inzet bestaat uit:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Toeslag voor overuren ruimschoots boven CAO (180%)
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Goede pensioenvoorziening (PMT)
 • Opleidingsmogelijkheden

En niet te vergeten, we organiseren gezellige bedrijfsborrels en personeelsfeestjes, we bieden vers fruit aan als gezonde snack en trakteren als kers op de taart maandelijks iedereen op gebak.


Enthousiast geworden?
Mail jouw motivatie met CV naar Marloes Joosten (m.joosten@rooy.nl).