Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Netwerk Engineer 33 - 40+ uur vacature

ICT Eindhoven 2468 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische functie en wil je als Netwerk Engineer werken met één van de meest geavanceerde cloud services delivery platformen? Dan komen we graag in contact met jou!
 

Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 450 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software en consumenten elektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services, connectivity en cloud telefonie.

 

Copaco heeft een leidende rol in het leveren van cloud services aan eindklanten via het resellerkanaal. Daartoe beschikt Copaco over een eigen state of the art server- en storage infrastructuur in 5 data centers in Amsterdam en Brussel. Vanuit deze datacenters worden diverse cloud services geleverd gebaseerd op Cisco, Huawei, Microsoft (o.a. HyperV), Citrix, Dell, Linux, en VMWare technologie.

 

Copaco is een onafhankelijke internet service provider. Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van hardware, verbindingen (connectivity & telecom) security en cloud diensten. Protocollen die hierbij worden gebruikt zijn o.a. MPLS, BGP, OSPF, L2VPN, L3VPN, SDN, VXLAN.

 

Wat ga je doen als Netwerk Engineer?

Als Network Engineer wordt je verantwoordelijk voor het beheer, optimalisatie en ontwikkeling van ons complexe core-netwerk.

Je zorgt voor een optimale prestatie en kwaliteit van dit netwerk en levert ondersteuning aan onze (internationale) klanten en leveranciers. Je stelt standaarden op en je draagt vernieuwende voorstellen aan.  Je analyseert monitoringgegevens in het kader van incident- en capacitymanagement;. Planning en controle, service level management en kwaliteitsmanagement spelen hierbij een grote rol.

Vereisten

Wie ben je?

Voor deze functie beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je enkele jaren werkervaring als Netwerk Engineer. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en Engels (Frans is een pré).

Je beschikt over een klant- en servicegerichte instelling, je hebt een goed analytisch vermogen en je legt een probleemoplossende houding aan de dag. Tevens ben je actief in het bijhouden van de ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied. Je werkhouding is anticiperend, flexibel, initiatiefrijk en accuraat.

En wat breng je nog meer mee?

 • Je hebt het CCNP of HCNP (R&S) of JNCIP certificering;
 • Diepgaande kennis van routing & switching;
 • Je kent alle geheimen van Wireshark;
 • Kennis van en ervaring met VOIP en SIP is een grote pre!

Wat bieden we je aan?

 • Een afwisselende positie in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De ruimte om je certificeringen te behalen en uit te breiden;
 • Laptop, telefoon;
 • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling;
 • 28 vakantiedagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis);
 • Elke dag lekker vers fruit op de afdeling (en af en toe iets anders, want successen vieren we samen!);
 • Gebruik maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets;
 • Werken bij een werkgever die je alle ruimte geeft voor je eigen ontwikkeling.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Dan hebben we alvast een eerste stap in de goede richting gezet, jij bent nu aan zet! Stel je aan ons voor en kom met Copaco kennismaken. Je zult verrast zijn wat je in deze leuke functie allemaal bij ons kunt gaan doen. Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Recruitment, Ike Erades, Senior Corporate Recruiter, +31 40 2306272 of mail naar recruitment@copaco.com