Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Nabewerker 33 - 40+ uur vacature

Productie Helmond 179 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij twee rechterhanden en oog voor detail? Kun jij nauwkeurig werken en ben jij visueel ingesteld? Kom dan werken bij dit innovatieve bedrijf in de 3d printtechniek!

Wat ga je doen?
Als nabewerker zorg je voor een kwalitatief afwerking van de prototypes die deze moderne organisatie produceert door middel van het gieten van kunststof. Voor de meest hoogwaardige klanten maak jij prototypes die naar grote beurzen gaan. Dit betekent dat jij oog voor detail hebt en dat je secuur te werk gaat. Door middel van afbramen, vijlen en boren maak jij een prachtig eindproduct!
Wat bieden we jou?
Je komt te werken in een innovatief bedrijf waar verschillende technieken worden gebruikt. Daarnaast werk je in een klein team met enthousiaste collega’s die trots zijn op wat ze doen. Ook krijg je:

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.000 € 2.200 bruto per maand;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Kans om nieuwe technieken te leren.

Wat hebben we van jou nodig?
Naast dat je technisch bent, neem jij de volgende kwaliteiten mee;

  • Nauwkeurig en secuur werken;
  • Visueel sterk en kwaliteitsgericht;
  • Gemotiveerd om een mooi eindproduct neer te zetten.

Het bedrijf
Het bedrijf produceert prototypes voor klanten die hun ideeën tastbaar willen maken. Deze prototypes worden gegoten of 3d geprint. Het is belangrijk dat deze producten er goed uitzien omdat ze bijvoorbeeld worden gebruikt als showmodel voor presentaties aan klanten.
Interesse in deze vacature?
Voor meer informatie zijn we te bereiken via 0492-507979. Je kan ook contact opnemen met Kasia Szwarc via de app 06-46162053 of mail kasia@wenabv.com
Wij zien graag je sollicitatie tegemoet!

Wij benaderen kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie binnen 5 werkdagen.