Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur TD 33 - 40+ uur vacature

Techniek Rijen 1867 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur Technische Dienst.

Dus, stroop jij jouw mouwen graag op voor oplossen van storingen binnen het grote machinepark? Ga oplossingsgericht te werk en kijk je naar verbeteringen? Ben je bekend met PLC-systemen?  Reageer dan direct op deze functie!

 

De functie

Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor reparatie, onderhoud en de installatie van productie- en fabrieksapparatuur. Je inspecteert de apparatuur op goed functioneren en voert preventieve onderhoudstaken uit op basis van de fabrieksspecificaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van diagnoses bij disfunctioneren van de apparatuur en repareer je deze, voer je aanpassingen aan het systeem uit en zoek je naar oplossingen wanneer nodig.

  • Onderhoud van het machinepark;
  • Oplossen van storingen op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied binnen een geavanceerd machinepark dat bestaat uit spuitgietmachines, robots en daarmee verbonden randapparatuur;
  • Het ondersteunen van productiepersoneel m.b.t. het juiste en veilig gebruik van machines/apparatuur;
  •  Algehele samenwerking met de rest van organisatie.

 

De kandidaat

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je tenminste over:

  • Afgeronde technische opleiding op MBO-niveau (voorkeur Mechatronica niv. 4);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productieomgeving;
  • Kennis van PLC systemen eventueel aangevuld met cursussen hydrauliek en pneumatiek;
  • Kennis van ABB robots is een pré;
  • Een flexibele instelling i.v.m. wachtdiensten/weekendwerk (oproepbasis).


Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een informele, groeiende organisatie waar absoluut ruimte is voor een bijscholing. Zij kennen een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw specifieke kennis en ervaring. Gezien je consignatiediensten draait heb je ook recht op een extra vergoeding. Daarnaast bieden zij volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met Benthe Mutsaerts / b.mutsaerts@filias.nl 085-4862620

Referentienummer: BM/2018-02/00005

Is dit toch niet de vacature die je zoekt? Neem dan contact met ons op of volg ons op LinkedInFacebook of Twitter. Wie weet hebben wij binnenkort een vacature die wel past!