Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur staal en constructie in de omgeving Moerdijk 33 - 40+ uur vacature

Techniek Moerdijk 1714 keren bekeken
Vacature omschrijving

Je gaat voor onze opdrachtgever diverse werkzaamheden uitvoeren onder de directe verantwoordelijkheid van de meewerkend voorman op locatie. Je gaat het plaatsen, installeren en repareren van staal en werktuigbouwkundige constructie. Hierbij houd je rekening bij het uitvoeren van de werkzaamheden met de VGM-aspecten.

Verder pas je de techniek elektrisch lassen toe waarbij je verantwoordelijk bent voor het op de juiste wijze bedienen voor alle montage- en hulpgereedschappen en lasapparatuur. Ook pas je de veiligheidsvoorschriften op de juiste wijze toe zoals het plaatsen en borgen van steigers
en ladder, het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder gordel, helm,
veiligheidsschoenen en dergelijke.
 

Functie-eisen

  • Opleiding LTS-niveau met aanvullende opleiding en een ruime ervaring is vereist.
  • Geldig certificaat Basis VCA en Hoogwerker.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Zelfstandig.
  • Geen bezwaar om veelal werk in de buitenlucht uit te voeren, bloot te staan aan wisselende weersomstandigheden en verschillende hoogten.

Bedrijfsprofiel

TSD Groep is al ruim 25 jaar toon aangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klant waarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.