Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur retail- / interieurbouw 33 - 40+ uur vacature

Bouw Eindhoven 1163 keren bekeken
Vacature omschrijving

FlexaGroup Retail is een aannemer binnen de retailbouw die het graag net even anders doet. Enthousiast, flexibel, gedreven en een tikkeltje eigenwijs.

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar monteurs die aan de slag willen in de dynamische omgeving van de retailbouw.


_____________________________________________________________

Wat doen we?

Onze projecten kennen veel onderdelen. We werken zowel in de opbouw als sloop/demontage van de winkelbouw. Op beide onderdelen kun je ingezet worden:

 • In de opbouw bouw je vanuit een lege winkelruimte een volledige winkelinrichting op, Werkzaamheden zijn o.a. metalstud wanden plaatsen, plaatsen kozijnen, stellingen stellen, koven zagen en plaatsen. Daarnaast heb je op projecten regelmatig de aansturing over het team vanuit FlexaGroup. Dit team is meestal tussen de 4 en 8 personen, variërend van ondersteuners, tot hulpmonteurs en monteurs.
 • In de sloop/demontage verzorg je samen met je collega's voor het gecontroleerd verwijderen van de oude winkelinrichting. Werkzaamheden zijn o.a. koelingen demonteren en afvoeren, systeemplafond demonteren en afvoeren. Ook hier heb je regelmatig de aansturing over het team van FlexaGroup. Dit team is meestal tussen de 10 en 15 personen variërend van ondersteuners, tot hulpmonteurs en monteurs.
 • Regelmatig ga je ook zelfstandig op pad naar bijvoorbeeld aanpassingen in een winkel of kleinere projecten.
   

_____________________________________________________________
Wat bieden we?

 • Je start met een marktconform salaris, met ruimte om door te groeien bij gebleken geschikheid.
 • We bieden regelmatig de benodigde veiligheidscursussen aan.
 • Je wordt uitgerust met een volwaardige set gereedschap voor een monteur.
 • Werkbus van de zaak.
 • Binnen de winkelbouw werk je altijd met een tijdsdruk, de winkel moet immers zsm weer open. Hierdoor zijn werktijden wisselend en is het belangrijk dat je hiermee overweg kan.
 • Je komt niet op 1 project te staan, maar je gaat het gehele land door om op verschillende projecten een constructieve bijdrage te leveren. Daarnaast gaan we regelmatig met de retailer mee de grens over, om een winkelconcept in het buitenland mee uit te bouwen.

_____________________________________________________________
Wat zoeken we?

Ben jij enthousiast, gedreven en flexibel inzetbaar? Dan hebben we mogelijk een leuke plek voor jou binnen ons team.


Bij voorkeur heb je een opleiding in deze richting gevolgd of heb je enkele jaren werkervaring als monteur. Daarnaast is een rijbewijs noodzakelijk en VCA (vol) een pré.
_____________________________________________________________

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Mail dan je cv met motivatie naar info@flexagroup.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.