Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur machinebouw 33 - 40+ uur vacature

Techniek Someren 2205 keren bekeken
Vacature omschrijving

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1991 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen

KOAT is sinds enige tijd (ook internationaal) behoorlijk aan de weg aan het timmeren en zoekt ter uitbreiding van het team een:

MONTEURS MACHINEBOUW

Functie omschrijving:

Als allround monteur machinebouw ben je vanaf het begin van het traject betrokken bij een project en bouw je samen met je collega’s de machine helemaal op. Wanneer alles gereed is zorg jij dat deze machine bij de klant opgebouwd en in bedrijf genomen wordt. Dit kan ook internationaal zijn (Europa, Canada) maar dit is bespreekbaar. Bij voorkeur ben je mechanisch en elektrotechnisch onderlegd. Tot het takenpakket behoren: het (om)bouwen van machines, afstellen van machines, oplossen van proces- en machinestoringen, repareren en preventief onderhouden van machines en algemene service werkzaamheden
                                         
Kennis/eigenschappen:

  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en tevens nauw samen te werken
  • Kennis van WTB en elektrotechniek
  • Je hebt oog voor detail
  • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling
  • Je houdt het overzicht, communiceert goed en bent flexibel
  • Bereidheid om klanten te bezoeken in binnen- en buitenlandWat bieden wij?
KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!
Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software.
Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.


Soort dienstverband: Voltijd

Heb jij interesse in deze functie bij KOAT? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona van Otterdijk, via +31(0)493 496130. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: pz@koat.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.