Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur landbouwmechanisatie 33 - 40+ uur vacature

Techniek Geldrop 2423 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Stipdonk Landschapsrichting is reeds 50 jaar een vooruitstrevend en toonaangevend bedrijf op het gebied van: Cultuurtechnische werken, Natuurbeheer, Groenvoorziening en Biomassa. Ons brede werkpakket biedt volop variatie. Tot onze klanten behoren o.a. Gemeenten, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Waterschappen en Defensie.

Wat ga je doen?
Als zelfstandige monteur mobiele werktuigen werk je met een team van enthousiaste collega's in onze eigen werkplaats. Je bent mede verantwoordelijke voor het onderhoud van onze hoogwaardige (landbouw)machines en werktuigen. Daarnaast werk je mee aan het vernieuwen, verbeteren en bouwen van machines. Jouw inzet is mede bepalend voor veiligheid en ongestoord rijden van ons machinepark! Een machinepark waar wij als bedrijf trots op kunnen zijn.

Herken jij jezelf in:
Stipt, Teamplayer, Initiatiefrijk, Precies, Daadkrachtig, Ondernemend, Nauwkeurig, Kwaliteitsgericht (STIPDONK) dan is deze functie iets voor jou!

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een communicatiefvaardige en leuke collega. Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Opleiding "Mobiele werktuigen" of "Monteur Chauffeur" niveau 3 of 4 of vergelijkbaar
  • Rijbewijs B en E
  • Bij voorkeur in bezig van VCA certificaat
  • Ervaring in gelijksoortig werk (aantoonbaar)
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Flexibele instelling en teamgeest
  • Geen 9-5 mentaliteit ook de wil om af en toe op zaterdag te werken
  • Werktijden in overleg tussen 7.00 en 18.00 uur, minimaal 8 uur op een dag
  • Maximale reistijd woon-werk (Geldrop) een half uur (20 km)
  • Geen zzp-er

Wij bieden:
Een afwisselende, uitdagende fulltime baan, marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden (CAO LEO), opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, leuke teamactiviteiten buiten het werk: kwartaalborrels, bouwvak BBQ, jaarlijks personeelsuitje en natuurlijk een leuk team om mee samen te werken.

Meer informatie:
Reeds 50 jaar kennis en ervaring, een echt familiebedrijf, een hecht team, deskundige collega's, een uitgebreid en deels zelf ontwikkeld machinepark staat garant voor veel werkplezier.

Wil je ook bij ons team monteurs horen? Herken je jezelf in dit profiel en zie je een uitdagende baan bij ons familiebedrijf Van Stipdonk Landschapsinrichting met veel ervaring wel zitten? Stuur dan een persoonlijke motivatie met CV naar : Merel van Stipdonk 
merel@vanstipdonk.nl
tel: 040-2856366
www.vanstipdonk.nl