Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur Installatietechniek (Leidingwerk) 33 - 40+ uur vacature

Techniek Hapert 137 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat vertel je op een feestje dat je doet?
"Ik kom bij diverse industriële partijen over de vloer om complete gasvoorzieningen aan te leggen voor de las-afdeling."

Wat doe je nu echt?
Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

  • Aanleggen van leidingwerk centrale gasvoorzieningssystemen en/of aanleggen afzuigsystemen.
  • Service en reparatie van deze systemen.
  • Naast montage ben je ook representatief voor het bedrijf.
  • Je vertrekt vanuit het hoofdkantoor met een busje naar de locaties wanneer mogelijk.
     

Ben jij bijvoorbeeld bekend met loodgieterswerk of werkzaam geweest bij een energieleverancier (gasleidingen) dan ben jij bijzonder geschikt voor deze job!

Wat vragen wij?
Wij verwachten van jou:

  • Geen 8 tot 5 mentaliteit.
  • Bereidheid tot reizen (binnen Nederland) en af en toe overnachten indien gewenst voor een project (komt niet heel vaak voor).
  • Dat je zelfstandig kunt werken.
  • Kennis van installatietechniek.

Wat bieden wij?
Naast een aantrekkelijke en afwisselende baan bieden wij je een goede beloning, die wordt bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring en een prettige werksfeer in een gemotiveerd team. Westmore heeft prima arbeidsvoorwaarden met een salaristabel die hoger staat vastgesteld dan de norm én een pensioenregeling vanaf dag 1.

Daarnaast, en wat ons betreft nog belangrijker, biedt onze opdrachtgever een leuke baan in een stabiele organisatie mét een fijne en professionele werksfeer. Wanneer jij geschikt blijkt te zijn op basis van je getoonde inzet en werkzaamheden is de kans groot een vaste baan aangeboden te krijgen bij de opdrachtgever!

Waar kom je te werken?
Deze organisatie is reeds jaren een toonaangevende toeleverancier in de lastechniek, met als verkoopgebied geheel Nederland en België. Ze heeft in totaal ca. 30 medewerkers met allen een eigen specialisatie op het gebied van lassen. Ze zijn gespecialiseerd in o.a. aankoop van las- en snijapparatuur, lastoevoegmaterialen, lasdampafzuiging, werkplaatsinrichtingen, gasdistributiesystemen, lasadviezen etc.

Dus ben jij bekend met leidingwerk omdat je bijvoorbeeld loodgieter of CV monteur bent (geweest) en heb je affiniteit met lassen (niet verplicht)? Solliciteer dan op deze functie!