Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur Constructie 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Moerdijk 2148 keren bekeken
Vacature omschrijving

Functieomschrijving

Je gaat voor onze opdrachtgever diverse werkzaamheden uitvoeren onder de directe verantwoordelijkheid van de meewerkend voorman op locatie. Je gaat het plaatsen, installeren en repareren van staal en werktuigbouwkundige constructie. Hierbij houd je rekening bij het uitvoeren van de werkzaamheden met de VGM-aspecten. 

Verder controleer je, indien van toepassing, of de bouwkundige voorzieningen op de juiste wijze en op de juiste plaats zijn aangebracht alvorens met de werkzaamheden te starten.
- Verricht werkzaamheden op het gebied van installatie-, montage- en reparatiewerkzaamheden aan staalbouwkundige en werktuigbouwkundige werken.
- Bepaalt de juiste aanpak en werkvolgorde van de werkzaamheden en voert deze met een grote mate van zelfstandigheid uit.

Functie-eisen

  • Opleiding LTS-niveau met aanvullende opleiding en een ruime ervaring is vereist.
  • Geldig certificaat Basis VCA en Hoogwerker.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Zelfstandig.
  • Geen bezwaar om veelal werk in de buitenlucht uit te voeren, bloot te staan aan wisselende weersomstandigheden en verschillende hoogten.

Bedrijfsprofiel

We bieden je een werkomgeving waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waarin je opgeleid kunt worden tot een echte vakman. Samen overleggen we graag wat de mogelijkheden voor jou zijn. TSD heeft goede arbeidsvoorwaarden, een opleidingsbudget, mogelijkheden tot flexibel werken en doorgroeimogelijkheden. 
En niet geheel onbelangrijk, je komt te werken in een heel gezellig team!