Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Monteur buitendienst 33 - 40+ uur vacature

Techniek Roosendaal 1277 keren bekeken
Vacature omschrijving

Functie omschrijving:

Onze opdrachtgever is actief op het gebied van systeemwanden en beglazing van bijvoorbeeld balkons en schuifwanden. De fabrikant van dit unieke systeem zit in Finland, binnen Nederland zijn zij de enige distributeur.

Steeds vaker zie je glas terug in het interieur én exterieur van woningen en bedrijven. Je kunt hierbij denken aan aanslagdeuren, pendeldeuren, keuken achterwanden douchewanden, en schuifwanden. Daarnaast kan glas ingezet worden om de woning te verlengen middels bijvoorbeeld terras- of balkonbeglazing.

Al deze types glas worden door onze opdrachtgever gemonteerd bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit biedt een zeer interessante functie waarbij je op alle types montageklus ingezet gaat worden. Het werk zal plaatsvinden op verschillende projecten in Nederland én België. Je gaat onderhoud plegen aan de bestaande producten maar zult ook nieuwe producten gaan installeren.

Functie eisen:

Gezien het feit dat onze opdrachtgever de enige in Nederland is die met deze hoogwaardige producten werkt is ervaring van ondergeschikt belang. Wat wél heel belangrijk is, is je instelling en je technisch inzicht.

• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs
• Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze met spoed via ons te behalen
• Je bent leergierig; je wilt het product door en door leren kennen
• Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar
• Werkervaring in de bouw of metaal is wel een pré die je voorrang verleent in de sollicitatieprocedure.
• Je hebt een technische opleiding op LTS / MTS / MBO niveau.