Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Montagemedewerker 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 553 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een metaalbewerker en klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Wij zijn op zoek naar een montagemedewerker die metalen trappen, balustrades, leuningwerken en kunstwerken bij klanten gaat monteren.

Wat ga je doen?

Als montagemedewerker maak en monteer je vooral metalen trappen, balustrades en leuningwerken. Je werkt ook met regelmaat aan bijzondere projecten, zoals metalen kunstwerken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket:

  • Mede uitzetten van maatvoering op de bouwplaats
  • Aanvoeren van materialen
  • Montagevoorbereidingen in de werkplaats en montagewerkzaamheden op locatie
  • Laswerk, richten en afwerken
  • Tekeningen lezen
  • Bij- en schoonhouden van de montagebus

Wat krijg je?

Je krijgt een afwisselende fulltime baan, waarbij je veel op pad bent. Je salaris ligt tussen de €2900,- en €3200,- per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast worden er regelmatig gezellige borrels en etentjes georganiseerd.

Wie ben jij?

Jij bent een veelzijdige en representatieve man of vrouw met een vbo-opleiding en een relevante beroepsopleiding op vakniveau 3. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt goed ruimtelijk inzicht, je kunt zelfstandig werken en je eigen werkzaamheden inplannen. Het is van belang dat je fysiek sterk bent, want het kan voorkomen dat je in afwijkende houdingen, op hoogte en in wisselende weersomstandigheden aan het werk bent.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van staal, roestvast staal en non-ferro. Stalen trappen en balustraden vormen de basis, maar met regelmaat hebben ze speciale projecten waarbij allerlei maatwerk producten gemaakt worden. Het is een platte organisatie met een open cultuur en een goede werksfeer. Als een klus succesvol is afgerond, delen ze aardig wat ‘high fives’ uit!