Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Montagemedewerker units 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Veldhoven 421 keren bekeken
Vacature omschrijving

Kwaliteitsbewust, praktische techneut, interesse in mensen, kunnen samenwerken. Dat typeert de medewerker die ons team compleet maken! Om onze klant nog beter te ondersteunen en het werk rondom de units verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gedreven
  
 

Montagemedewerker

 
Over de Baetsen-Groep
De Baetsen-Groep is een brede bedrijvengroep met activiteiten als transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. We zijn een dynamisch familiebedrijf met vestigingen in Veldhoven, Son en Echt. Met ongeveer 300 medewerkers in dienst zetten wij ons dagelijks in voor een goede service en volledige tevredenheid van onze klanten in sectoren als bouw, industrie, gemeentelijke overheden en particulieren.
 
Om de kwaliteit en service te blijven bieden waar onze klanten op rekenen, moeten wij geregeld ‘opschalen’ in ons personeelsbestand. En ja, dan zijn we redelijk een beetje kritisch: we zoeken gedreven, capabele professionals voor uiteenlopende, soms heel specialistische functies. Onze mensen zijn immers de sleutel tot de service die wij onze klanten garanderen.
 
Wie zoeken wij
Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een kwaliteitsbewuste montagemedewerker, die voornamelijk hoogwaardige units op diverse locaties in Nederland kan plaatsen. Hierbij kun je denken aan enkele kantoorunits, bouwprojecten, scholen of tijdelijke huisvesting. Je gaat met een auto/bestelbus en gereedschap naar de diverse projecten in het land en verzorgt ter plaatse de volledige plaatsing en afwerking van de projecten. Soms ben je 1 dag bezig met het project, maar soms ook wel 6 weken achter elkaar. Wanneer er geen project is, ga jij werken op het terrein van onze klant en gaat daar verschillende hand- en spandiensten verrichten.
 
Profiel
Je verricht zelfstandig en in teamverband alle voorkomende handelingen aan de units. Ook verricht je werkzaamheden zoals het plaatsen van halffabricaten, zagen, timmeren, meten en aanbrengen van diverse materialen etc. Het demonteren van units behoort ook tot de werkzaamheden. Het is een must dat je in deze functie bouwtekeningen kunt lezen en deze vertaalt naar de praktijk. Naast de bovengenoemde werkzaamheden zorg je voor orde en netheid op de werkplek. Vanwege de aard van de werkzaamheden is het belangrijk dat je fysiek een goede gesteldheid hebt. Je bent creatief en onderscheidend en daarmee in staat Baetsen als unieke werkgever uit te dragen.
 
Opleiding en ervaring

 • Ervaring in het plaatsen van containers/units is wenselijk;
 • Aantoonbare ervaring met techniek en/of bouw;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • In staat om de nodige overuren te draaien;
 • In bezit van BE rijbewijs;
 • Instelling: verantwoordelijk, professioneel, creatief, stressbestendig, flexibel, geen hoogtevrees.

Ons aanbod
Kom je ons team versterken als montagemedewerker, dan krijg je een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Daarnaast bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een marktconform salaris afgestemd op je ervaring volgens cao Beroepsgoederenvervoer;
 • Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
 • Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
 • Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering;
 • En nog veel meer!

 
Informatie over bovenstaande functie kun je verkrijgen bij Marc Peperkamp, te bereiken via 040 - 205 44 10. 
 
Interesse?
Ben jij de ontbrekende schakel van ons team?
Laat dan jouw gegevens achter via onderstaande button en wij nemen zo snel
mogelijk contact met jou op!