Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Minigraver machinist 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 898 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze afdeling Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken zijn wij op zoek naar een collega die verschillende werkzaamheden gaat uitvoeren met een minigraver en miniloader.
 
Wat ga je doen
Je gaat grond- en sloopwerkzaamheden uitvoeren in combinatie met handsloopwerk. Jouw werkgebied bevindt zich in Zuid-Nederland. Naast het uitvoeren van sloop- en grondwerkzaamheden, ben je ook verantwoordelijk voor de veiligheid. Niet alleen van jezelf, maar ook van de derden in de directe nabijheid van jouw machine.
Je bent zuinig op jouw machine en het is dus vanzelfsprekend dat je deze machine ook goed onderhoudt.
 
Wie ben je
Voor de functie minigraver machinist vinden wij het fijn als je enige ervaring hebt met een minigraver. Daarnaast is het wenselijk dat je ervaring hebt met sloopwerkzaamheden en in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. In bezit zijn van een BE-rijbewijs is een noodzaak.
Je hebt passie voor het werk en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Bereidheid tot het verrichten van overwerk wordt door ons zeer gewaardeerd.
Als persoon kun je jezelf omschrijven als iemand met goede contactuele eigenschappen. Je bent proactief, verantwoordelijk, professioneel en zelfstandig.
 
Wat bieden wij
Als een minigraver machinist heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Je krijgt een prima salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg. Daarnaast krijg je volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op fulltime jaarbasis;
  • Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  • Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ ziektekostenverzekering
    Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren.

Interesse?
Voor meer informatie kun je bellen naar Sandra Bruurmijn. 06-25741746

Werken met grote machines? Start de sollicitatie direct.