Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Meewerkend voorman / CNC frezer 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1611 keren bekeken
Vacature omschrijving

De Rooy is al 75 jaar dé specialist op het gebied van rondslijpen, vlakslijpen, frezen en (3D) meten. We zijn gespecialiseerd in nauwkeurige metaalbewerking van grote producten en hanteren snelle en flexibele levertijden. De Rooy beschikt over een innovatief machinepark met de nieuwste hightech CNC-machines.

Word jij onderdeel van onze familie? Edwin, onze productiemanager, is op zoek naar een voorman die samen met hem de gehele afdeling (frezerij) gaat aansturen.


MEEWERKEND VOORMAN / CNC FREZER IN 2-PLOEGEN

Wat bieden wij jou?
Een functie waarin jij een belangrijke spil bent tussen de werkvloer en kantoor. Als meewerkend voorman van de frezerij ben jij de rechterhand van de productiemanager en ben je samen met hem verantwoordelijk voor het managen van de gehele afdeling, een verantwoordelijke en uitdagende taak. Jij coacht en begeleidt medewerkers naar een hoger niveau en je bewaakt de planning. Je bent een vakman CNC frezer die door kennis, teamwork en de juiste balans tussen doelgerichtheid en kwaliteit de prestaties van de afdeling naar een hoger niveau tilt. Meewerken als CNC frezer is vanzelfsprekend. Dit alles met de beschikbaarheid over een up-to-date machinepark, modern toolmanagementsysteem (Tool 24) en geavanceerde software (o.a. Vector en Hypermill).


Wie zoeken wij?

  • Een gedreven persoon die in het bezit is van een technische opleiding op MBO niveau.
  • Iemand met aantoonbare leidinggevende en coachende capaciteiten.
  • Een vakman CNC frezer, die trots is op zijn werk en staat te popelen om zijn kennis over te dragen.
  • Een flexibele instelling en stressbestendige houding.  

Tevens vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich herkennen in de volgende kernwaarden: teamwork, verantwoording nemen, doelgerichtheid, eigenaarschap en kwaliteitsbewustzijn. Deze kernwaarden vormen een belangrijke leidraad in ons gedrag en onze werkwijze.


Wat kun jij van ons verwachten?
Werken bij De Rooy betekent werken binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, een dynamische omgeving met korte communicatielijnen. We hechten veel waarde aan een schone en georganiseerde werkplek, bovendien is de werkomgeving volledig geklimatiseerd.

Onze primaire beloning voor jouw inzet bestaat uit:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Toeslag voor overuren ruimschoots boven CAO (180%)
  • Aantrekkelijke bonusregeling
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Goede pensioenvoorziening (PMT)
  • Opleidingsmogelijkheden op technisch en persoonlijk vlak

En niet te vergeten, we organiseren gezellige bedrijfsborrels en personeelsfeestjes, we bieden vers fruit aan als gezonde snack en trakteren als kers op de taart maandelijks iedereen op gebak.


Enthousiast geworden?
Mail jouw motivatie met CV naar Marloes Joosten (m.joosten@rooy.nl).