Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medisch analist die ook bloedafnames verricht 9 - 16 uur vacature

Medisch Roosendaal 638 keren bekeken
Vacature omschrijving

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek, zoals functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek.

Diagnostiek voor U werkt samen met Reumazorg Zuid West Nederland (RZWN) dat medisch specialistische reumazorg levert in West-Brabant en Zeeland. Daarnaast biedt RZWN een nieuwe manier van reumazorg in de regio Zuidwest-Nederland aan.

Voor de locaties Goes en Roosendaal (incidenteel) zijn we op zoek naar een   

Medisch analist die ook bloedafnames verricht
Op basis van een contract van 16 uur per week

 

De afdeling
De afdeling bestaat uit 6 medewerkers die samen voor een dagelijkse bezetting van 7.30 uur tot 17.00 uur zorgen. In Roosendaal werken elke dag twee analisten en in Goes één of twee analisten.

 

Taken

Het verrichten van bloedafnames en het bepalen van een standaard hematologisch en klinisch chemisch routinepakket bij reumapatiënten. Dit pakket wordt in op de locaties Roosendaal en Goes met moderne analyseapparatuur ter plekke uitgevoerd, zodat de resultaten binnen 30 minuten na bloedafname beschikbaar zijn voor de medisch specialist van RZWN. Je standplaats is Goes, maar incidenteel verricht je ook vergelijkbare werkzaamheden op onze locatie in Roosendaal.

Naast de laboratoriumonderzoeken doe je pre- en postanalytische werkzaamheden. Je draagt  zorg voor een correcte registratie van de patiëntgegevens en invoer van een order.

Functie-eisen

  • minimaal een MBO-opleiding medisch analist en enkele jaren relevante werkervaring
  • ervaring met het verrichten van bloedafnames is een pré
  • ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking
  • ervaring en affiniteit met moderne laboratoriumapparatuur
  • analytisch denken, belangrijke informatie herkennen en verbanden leggen tussen de diverse gegevens/onderzoeksresultaten
  • klantvriendelijk, goede contactuele en communicatieve vaardigheden
  • bijwonen reanimatie / bijscholingsavonden (4 keer per jaar) is verplicht
  • u dient in het bezit te zijn van een eigen auto
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd

 

Salarisindicatie

Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal 40 van de CAO-Ziekenhuizen.


Informatie
Heb je een vraag of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Mark Engels, teamleider laboratorium, telefoon 06 – 46839679.


Interesse?
Schrijf een sollicitatiebrief (o.v.v. functie) met curriculum vitae vóór 15 juni 2019 naar Diagnostiek voor U, afdeling HRM, Postbus 6274, 5600 HG Eindhoven. Of via mail: werk@diagnostiekvooru.nl. Je ontvangt geen schriftelijke bevestiging van je sollicitatie. Als je per mail solliciteert, ontvang je wel een automatische ontvangstbevestiging. 28 dagen na de sluitingsdatum ontvangen alle sollicitanten schriftelijk bericht over de voortgang van de sollicitatieprocedure.