Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerkers bloedafname regio de Kempen, Valkenswaard, Eersel en Veldhoven 9 - 16 uur vacature

Zorg/ Verpleging Eindhoven 1630 keren bekeken
Vacature omschrijving

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (biometrie, beeldvorming, laboratoriumonderzoek) en leveren advies, ondersteuning en sturingsinformatie. Diagnostiek voor U heeft onder meer vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Panningen.

Wij zijn op zoek naar

Medewerkers bloedafname
regio Eindhoven/Helmond
en
regio ’s-Hertogenbosch/Best


12 uur per week, verdeeld over 3-4 ochtenden

 

De voorkeur gaat uit naar kandidaten woonachtig in bovenstaande regio’s. De werkzaamheden vinden in de ochtenduren plaats van ca. 7.30-12.30 uur.

 

 

De Bloedafname

De Bloedafname verzorgt bloedafnames voor Diagnostiek voor U, de Trombosedienst Regio Eindhoven, het Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis. Dit wordt georganiseerd vanuit Diagnostiek voor U.

 

Taken

Als medewerker bloedafname neemt u bloed af bij patiënten op bloedafnamelocaties, in tehuizen, instellingen en in thuissituaties. U werkt zelfstandig en brengt het materiaal van patiënten naar een (centraal) uitwisselpunt.

Functie-eisen

  • Medische vooropleiding (doktersassistent, analist, ziekenverzorger of verpleegkundige);
  • Ervaring met het verrichten van bloedafnames is een pré;
  • Flexibel, klantgericht en enthousiast;
  • Bijwonen reanimatie / bijscholing  / overleg (4-5 keer per jaar) is verplicht;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd;
  • U dient in het bezit te zijn van een eigen auto.

 

Salarisindicatie

Diagnostiek voor U heeft een eigen Collectieve Personeelsregeling met een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0, salarisschaal 35 van de CAO-Ziekenhuizen. 

Informatie
Voor vragen en informatie m.b.t. deze vacature kunt u contact opnemen met een van de teamleiders van de bloedafname: Jolanda Artz 06-46855891, Jeany van Geffen 06-46855893 of Esther Looijen
06-46855892.


Interesse?
Schrijf een motivatiebrief (o.v.v. functie) met curriculum vitae naar Diagnostiek voor U, afdeling HRM, Postbus 6274, 5600 HG Eindhoven. Of via mail: werk@diagnostiekvooru.nl. U ontvangt geen schriftelijke bevestiging van uw sollicitatie. Indien u per mail solliciteert ontvangt u wel een automatische ontvangstbevestiging. Alle sollicitanten ontvangen schriftelijk bericht omtrent de voortgang van de sollicitatieprocedure.