Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Technische Dienst 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 1252 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen
In deze verantwoordelijke functie houd je productiemachines en facilitaire voorzieningen operationeel en onderhoud deze, zowel adhoc als preventief. Je voert operationele controles uit aan productiemachines en je verhelpt storingen. Je gaat veilig en correct om met gereedschappen, machines en hulpmiddelen conform richtlijnen van de leveranciers. Daarnaast spreek je indien nodig aanwezigen aan op het terrein op het handhaven van de geldende veiligheidsregels.

Wat krijg je
Allereerst mag je er van uit gaan dat je een uitdagende en afwisselende baan krijgt met veel verantwoordelijkheid binnen een echt familiebedrijf. Daarnaast garanderen wij jou een prettige werkomgeving binnen een deskundig en enthousiast team. Baetsen is een bedrijf met korte lijnen, waar je snel antwoord krijgt op je vraag. Verder krijg je:

  • Salaris en overuren conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg wat altijd op tijd wordt overgemaakt;
  • Korting op CZ/VGZ zorgverzekering: 8% voor basisverzekering en 12% voor de aanvullende verzekering bij CZ of 15% voor de aanvullende verzekering bij VGZ
  • Deelname aan FiscFree, waarbij je leuke dingen kunt doen met belastingvoordeel (aanschaf fitness abonnement/tablet/laptop/telefoon/weekendje weg/bol.com of cool blue bon/fiets)
  • Ontwikkelingsmogelijkheden (de nodige trainingen of opleidingen) 

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag weten wat we nog meer te bieden hebben!

Je neemt mee
In deze functie is het belangrijk dat je een technische opleiding hebt met enige ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast is het handig als je ervaring hebt met diverse soorten gereedschap, waaronder professioneel elektrisch gereedschap, pneumatisch gereedschap of diverse soorten laswerkzaamheden. Je bent bereid om op wisselende werktijden te werken (met name de storingsdiensten) en vindt het niet erg om incidenteel op zaterdagen te werken.
Als persoon ben je oplossingsgericht, vindingrijk en maakt de klus altijd netjes af.

Interesse?
Voor meer informatie kun je bellen naar Jos van Beers 0499 - 320660 of solliciteer direct.