Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker sloop 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 996 keren bekeken
Vacature omschrijving

Werk je graag in de buitenlucht en heb je een ijzersterke conditie? Ligt jouw hart bij bouw en sloop? Mooi, wij zijn namelijk op zoek naar een collega die ons team komt versterken als handsloper.
 
Leuk toch, bezig zijn met verschillende sloopwerkzaamheden op een van onze (sloop)renovatieprojecten! Wees niet bang, geen enkel project is hetzelfde, dus verveling komt niet voor in deze functie. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat van aanpakken weet. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de oplevering van goed sloopwerk. Daarbij word je ondersteund door de voorman/uitvoerder.
 
Ook nog een voordeel in deze functie: je hebt "fitness" tijdens het werk! Let wel op dat je fysiek zwaar werk aankunt.
 
Wie ben je
De belangrijkste functie-eisen zijn: in bezit zijn van een B-rijbewijs en een geldig VCA-certificaat. Je komt uit de bouw- en sloopwereld en weet dus je weg te vinden in de werkzaamheden. Ook als je geen ervaring hebt, maar deze functie wel je roeping is: gewoon solliciteren!
Wat wij écht belangrijk vinden is dat je geen 8 tot 5 mentaliteit hebt en bereid bent om overuren te maken (ook op zaterdagen). Je bent goed voor jouw collega's en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Uiteindelijk klaar je samen de klus!
 
Wat bieden wij
Bij ons heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Je krijgt jouw salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg en we maken het altijd op tijd over. Ook krijg je 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op fulltime jaarbasis, deelname aan de bedrijfspensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt en deelname aan Fiscfree: met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg. Korting op collectieve zorgverzekering van CZ of VGZ kun je ook via ons afsluiten. Baetsen is een Brabants bedrijf. Wij werken hard, maar hebben ook aandacht voor onze medewerkers.
 
Interesse?
Voor inhoudelijke vragen kun je bellen naar Ted Kees, 040 - 205 44 90.
 
Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan direct via onderstaande button.