Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Sales: keukens (20 of 24 uur) 17 - 24 uur vacature

Commercieel/ Verkoop Son en Breugel 188 keren bekeken
Vacature omschrijving

WIE JE BENT
De juiste keuken verkopen is een heel proces: adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om droomkeukens voor klanten te realiseren? Dan is dit je baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent klantgericht en doet er alles aan om de beste klantervaring te garanderen
• Je bent commercieel en dit laat je zien in de keuzes die je maakt/bespreekt met de klant
• Je vindt het een uitdaging om altijd de beste oplossing voor de klant te vinden, ook als de ruimte beperkt is
• Je kunt makkelijk omgaan met verschillende computersystemen en bent goed met cijfers en maten; Keuken ontwerpen in de keukenplanner, maatwerkbladen op de milimeter nauwkeurig uittekenen en uiteindelijk de offerte maken
• Retail ervaring is een pré

Je bent flexibel inzetbaar en zowel beschikbaar om in gepland te worden zowel op ochtenden, middagen en avonden (op door de weekse dagen en in het weekend).


WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.

Hoe je dag er uit zou kunnen: De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van zijn nieuwe droom keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma die exact aansluit op de wensen van de klant. Daarnaast wordt je keer op keer uitgedaagd om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuzes in stijl, indeling en budget. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt in de keukenaccessoires shop help jij nog een laatste kant bij het uitzoeken van een kraan.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
 Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
• Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt;
• IKEA biedt jou een opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA keukens;
• Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand en personeelskorting.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteren kan (alleen ) via onderstaande link: zoek naar actuele vacatures bij ikea eindhoven en solliciteer via onze eigen site: 

https://ww8.ikea.com/ext/job/search/external/nl/nl/home?_ga=2.67057006.115247049.1580979026-1796761287.1568363106