Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker IKEA FOOD (HORECA) (24 uur) 17 - 24 uur vacature

Commercieel/ Verkoop Son en Breugel 229 keren bekeken
Vacature omschrijving

WIE JE BENT
Wist je dat IKEA Food Eindhoven op een drukke dag in het weekend wel 1.000 ontbijtjes verkoopt? Dat vergt teamwork, snelheid en een glimlach voor elke klant. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Start dan met deze baan jouw IKEA- carrière!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent vrolijk en krijgt energie van werken in een hectische omgeving.
• Je toont initiatief en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Als medewerker bij IKEA Food benader je onze gasten vriendelijk en in een gastvrije omgeving waar zij graag terugkomen.

Je dag zou er zo kunnen uitzien: Je start deze dag met het verkopen van ijsjes, koffie, hotdogs etc bij de uitgang. Hier ben je nauw in contact met de klanten en zorg je ervoor dat zij met een fijn gevoel naar huis gaan. Vervolgens zorg je dat het restaurant netjes opgeruimd en schoon blijft zodat dat de gasten een ''fijne food beleving'' hebben. Tussendoor spring je nog even bij in de spoelkeuken, Je sluit je deze dag af met het buffet waarbij je de klanten hun eten serveert.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Eindhoven werken ruim 500 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ongeacht hun functie of aantal contracturen verantwoordelijkheid willen nemen.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Je ontvangt een goed uurloon met interessante extra’s zoals bijvoorbeeld toeslagen in avonden en in de weekenden die kunnen oplopen tot 100%, een dertiende maand en de gezelligste personeelsfeesten.
- Een team met leuke collega's!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteren kan (alleen ) via onderstaande link: zoek naar actuele vacatures bij ikea eindhoven en solliciteer via onze eigen site: 

https://ww8.ikea.com/ext/job/search/external/nl/nl/home?_ga=2.67057006.115247049.1580979026-1796761287.1568363106