Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Green Recovery (o.a. Koopjeshoek) (16 uur) 9 - 16 uur vacature

Commercieel/ Verkoop Son en Breugel 296 keren bekeken
Vacature omschrijving

Komt duurzaamheid terug in alle facetten van je leven en weet jij samen met het team de retourstromen te optimaliseren? Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker recovery die deze uitdaging met ons deelt.

BILLY, KIPPAN, KALLAX en IVAR…. Wie kent deze Zweedse iconen niet? We hebben een passie voor het leven thuis en voor mensen die met beide benen op de grond staan. Samen werken we aan een positieve, duurzame uitstraling van IKEA.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden, Je hebt/bent/kan:
-milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk achter de schermen
-probleem oplossend vermogen: je bent in staat om achterliggende oorzaken te achterhalen en betere werkmethodes te bedenken.
-zelfstandig werken en stelt de juiste prioriteiten en op basis daarvan je het werk kan indelen en uitvoeren.
-op een goede proactieve manier feedback te geven aan je collega’s en manager.
-affiniteit met duurzaamheid en bent bereid hier meer over te leren: je pakt daarin een ambassadeursrol.
-commerciële ervaring en enthousiast (klant in focus).
-Kennis van computersystemen is een must (vooral Excel)
-Je bent flexibel inzetbaar (vooral ook overdag !).

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Als medewerker Recovery (koopjeshoek) heb je de taak om zo veel mogelijk producten van IKEA te hergebruiken. Je neemt de geruilde goederen van de klantenservice in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor de verkoop of de koopjeshoek. Aspecten als milieu staan hoog in het vaandel evenals het ‘ontdekken’ van knelpunten in bepaalde producten van IKEA.

Je bent mede verantwoordelijk voor de productkwaliteit en het verwerken van de dagelijkse afdelingscijfers. Je deelt deze gegevens met het team zodat de dag prioriteiten duidelijk zijn.

Daarnaast ben je op de afdeling Recovery ook bezig met: het her-verpakken van producten of het opbouwen van meubelen voor de Koopjeshoek of Showroom en het analyseren van de retour gebrachte artikelen. Deze informatie verwerk je in ons computersysteem. Je hebt nauw contact met de verkoopafdelingen, controleert en verwerkt alle afschrijvingen en daarnaast verstrek je informatie over de producten aan klanten en verkoop je de producten in de Koopjeshoek. De werkzaamheden vergen ook de nodige fysieke lichamelijke inspanningen.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Een leuk team met enthousiaste collega’s;
-Een goed salaris met interessante extra’s zoals toeslagen, een dertiende maand en personeelskorting;
-Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteren kan (alleen ) via onderstaande link: zoek naar actuele vacatures bij ikea eindhoven en solliciteer via onze eigen site: 

https://ww8.ikea.com/ext/job/search/external/nl/nl/home?_ga=2.67057006.115247049.1580979026-1796761287.1568363106