Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Goederenontvangst 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Best 2317 keren bekeken
Vacature omschrijving

Meat Friends Best BV, onderdeel van de Van Loon Group en gevestigd in Best, is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu.

We zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten.

Vanuit 9 locaties in Nederland heeft de Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op!

We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren.

Meat Friends Best BV omvat 2 productie- en 1 Logistieke locatie. Voor onze locatie in Best zoeken wij een:

 

Medewerker Goederenontvangst

 

De functie

Alle grondstoffen worden binnengebracht bij de afdeling Expeditie. Als Medewerker goederenontvangst ben je de 1e controle op die goederen. Je beoordeelt de goederen, aan de hand van een aantal strikte eisen. Wat ontvangen wordt, moet voldoen.  Je werkt immers in de voedingsindustrie.

De goederen worden door jou gewogen en ingeboekt. Jij bepaald naar welke opslag cel de pallet verplaatst moet worden.Een belangrijke en verantwoordelijke positie op de afdeling.

Je werkt op een afdeling met een aantal collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de juiste ontvangst en opslag van de grondstoffen die worden ontvangen.

 

Jij en Meat Friends

Lijkt het jou leuk om samen met een groeiende organisatie te mogen werken? Dan bieden wij jou een uitdagende baan met groeimogelijkheden. Ook bieden we je een prima salaris en toeslagen conform CAO. Wij hebben uitstekende secundaire voorwaarden zoals pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Maar ook elke dag vers fruit en een gratis sportabonnement. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij kunt blijven ontwikkelen hebben wij de van Loon Campus. Hier bieden wij jou de mogelijkheid om je door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen.

 

Werkomgeving

Je werkt  38 uur per week. Als medewerker goederenontvangst werk je in  wisselende diensten tussen 6.00 en 24.00 uur. Wij werken maandag t/m zaterdag.

Je werkt 5 dagen, verdeeld over deze 6 dagen. Incidenteel kun je dus ook op zaterdag worden ingeroosterd. Je rooster ontvang je ruim van tevoren.

De afdeling is een geconditioneerde ruimte op 50  graden Celcius. Onze koelcellen variëren in temperatuur tussen de 0 en -200  graden Celcius. Je moet wel tegen de kou kunnen. Uiteraard krijg je van ons warme thermokleding.

Jouw profiel

Wij zoeken een communicatief vaardige en collegiale medewerker. Je bent in staat secuur te werken en volgt strikte regels. Verder ben je stressbestendig en durf je beslissingen te nemen. Daarnaast beschik je over MBO- werk/denk niveau en beheers je de Nederlandse taal. Je hebt een reachtruckcertificaat of ben je bereid deze te halen.