Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Central Filling 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 1421 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij werken als logistiek medewerker in de grootste apotheek van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Jouw rol
Als Medewerker Central Filling ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot het verwerken van alle operationele werkzaamheden in de Central Filling Apotheek. De medewerker draagt zorg voor orde, netheid en veiligheid en werkt conform wet- en regelgeving.
 
De werkzaamheden in ons distributiecentrum vinden plaats op diverse momenten van de dag. Wij zijn op zoek naar parttimers en / of fulltimers voor diverse taken.
 
Wat jij hiervoor terug krijgt
•             Een salaris tussen de €1933 en €2259 (afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een 38 urige werkweek);
 
Wie jij bent
•             Je hebt minimaal een afgeronde LBO opleiding;
•             Accuraat;
•             Relevante werkervaring in de logistiek;
•             Kennis van geautomatiseerde systemen;
•             Je bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij onze kernwaarden.
 
Over Brocacef Logistiek
Brocacef Groothandel is een full service groothandel en de meest vol gesorteerde partner in farmaceutische, medische en veterinaire (hulp)middelen. Wij ondersteunen onze klanten met diensten die ervoor zorgen dat de zorgverlening in de apotheek of (dieren)artsenpraktijk zo optimaal mogelijk ingevuld wordt. Je kan hierbij denken aan BROKIS, het geavanceerde online bestelsysteem. Of aan diensten als central filling en local filling. Onze ruim 50 jaar aan ervaring en kennis zetten we om in een optimale distributie van de ruim 70.000 geneesmiddelen en medische artikelen in ons assortiment en in sterke formules (zoals HuisArtsPlus en DierenartsPlus). Brocacef Groothandel levert onder andere aan 700 extramurale apotheken en aan klanten in Suriname en de Nederlandse Antillen.
 
Brocacef Groothandel maakt onderdeel uit van Brocacef. Wij geloven in ondernemerschap en bevlogenheid. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening. Mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk zijn belangrijke kernwaarden bij Brocacef. Zo staan wij bekend bij onze cliënten en zo gaan wij met elkaar om.
Interesse?
Solliciteer dan direct! Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter.
 
*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld