Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Bedrijfsbureau 33 - 40+ uur vacature

Administratie Deurne 915 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij de spin in het web en administratief talent met een goed commercieel denkvermogen? Die leergierige duizendpoot die graag in een afwisselende functie bij dé producent van heerlijke foodproducten werkzaam wil zijn? Kom dan werken bij Compagnon Culinair….

Dit zijn wij
Compagnon Culinair produceert diverse foodproducten op hoog niveau en bestaat sinds 2002. Wij richten ons op het bereiden, bewerken, verpakken, opslaan en transporteren van gekoelde en diepgevroren maaltijden en maaltijdcomponenten. We hebben een eigen productielocatie waar onze koks iedere dag met veel passie en plezier de meest heerlijke en ambachtelijke maaltijden en maaltijdcomponenten bereiden. We vervaardigen unieke recepturen op maat. We leveren onze producten hoofdzakelijk aan de horeca, detailhandel en groothandel. Kwaliteit, voedselveiligheid en innovatie staan daarbij hoog in het vaandel. Wij zijn gevestigd in Deurne.


Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een

Medewerker bedrijfsbureau (32-40u p/wk)


Wat ga je doen?
In deze functie staan diversiteit en zelfstandigheid centraal. Je bent de schakel tussen onze afdelingen kwaliteit, sales, inkoop en logistiek. Met veel enthousiasme ben jij in staat om deze afdelingen administratief te ondersteunen en meerdere taken tegelijk uit te voeren. Jij weet de juiste prioriteiten te stellen en wordt eveneens blij van klantcontact. Jouw commerciële denkvermogen, proactieve houding en hoge mate van accuratesse zorgen ervoor dat jij je als een vis in het water voelt. Iedere dag is anders in deze uitdagende, verantwoordelijke job waarin wij een beroep doen op jouw kwaliteiten. Dat maakt je werk ook zo leuk!


Je taken bestaan o.a. uit:

 • Zelfstandig zorgdragen voor een backoffice die op rolletjes loopt
 • Administratief ondersteunen van de directie bij het uitvoeren van sales activiteiten, zoals opstellen van offertes en voorbereiding van vakbeurzen
 • Coördineren, implementeren en de voortgang bewaken van uiteenlopende projecten, zoals de overgang naar een nieuw software systeem
 • Aannemen van orders en het administratief verwerken hiervan
 • Opstellen van verkooprapportages ten behoeve van de directie
 • Uitvoeren van diverse administratieve handelingen, zoals het opstellen van concept etiketten, bestellijsten, verzorgen van de nieuwsbrief en data invoeren in onze digitale productdatabase.

Wat vragen en zoeken wij?

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Enkele jaren relevante werkervaring is een pré
 • Administratief zeer sterk, gestructureerd en een hoge mate van nauwkeurigheid
 • Een goed commercieel denkvermogen
 • Probleemoplossend en daadkrachtig
 • Aanpakker die werk ziet liggen
 • Teamplayer die gemaakte afspraken nakomt
 • Je voelt je betrokken bij het MKB-bedrijf en hebt een passie voor de foodsector
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Wat bieden wij jou?
Wij bieden een zeer veelzijdige baan binnen een groeiende toekomstgerichte organisatie. Wij hebben oog voor een goede werk-privé balans en er heerst op de werkvloer een informele ‘Brabantse’ sfeer.  Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor humor en gezelligheid. Collega’s zijn betrokken en staan voor elkaar klaar. Meedenken en het aandragen van ideeën wordt gewaardeerd. Bij de functie hoort een goed salaris en marktconforme voorwaarden conform Horeca Cao. Ook doorgroeimogelijkheden zijn er volop! Kans op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. 


Solliciteren?
Denk jij dit is de job voor mij? Dan maken wij graag kennis. Je kunt je CV en motivatie per e-mail sturen naar hrm@compagnonculinair.nl t.a.v. Nicole Mutsers.
Heb je nog vragen, dan kun je uiteraard altijd even bellen. Neem ook een kijkje op onze website: www.compagnonculinair.nl


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.