Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerk(st)er klantenservice 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 3267 keren bekeken
Vacature omschrijving

In het team begin je als junior klantenservicemedewerker waarbij je het eerste aanspreekpunt voor klanten en dealers wordt. Je zorgt er voor dat het bestelproces van begin tot einde soepel verloopt. Dit begint met een adviserende rol naar klanten en/of een van de honderden dealers via mail, telefoon en/of in de showroom. Na het adviseren en overleggen over de mogelijkheden worden door jou orders administratief afgehandeld en help je met de routeplanning van deze orders voor een van de montage- of leverteams. Kortom heb je een heel afwisselend takenpakket en vliegt de tijd voorbij.

Doorgroei mogelijkheden
Binnen één jaar is het de bedoeling dat je van junior doorgroeit naar medior medewerker waarbij je een breder takenpakket zal krijgen en ook het aanspreekpunt wordt voor junior medewerkers. Bij goed functioneren zijn er extra doorgroeimogelijkheden richting senior medewerker en tot operational manager.

Voorbeelden van de te verrichten werkzaamheden
-  Consumenten en dealers adviseren in de showroom, per telefoon of mail.
-  Administratieve afhandeling van bestellingen.
-  Offertes opstellen voor klanten en dealers.

Functie eisen
-  Je bent flexibel ingesteld en vindt het niet erg om in de weekenden & avonden te werken. 
-  Minimaal MBO werk- en denk niveau.
-  Goede beheersing van de Nederlandse taal.
-  Je hebt minimaal een matige kennis van de Duitse of Franse taal en bent bereid om dit tijdens werktijd verder te ontwikkelen.