Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerk(st)er huishoudelijke dienst 33 - 40+ uur vacature

Schoonmaak Eersel 825 keren bekeken
Vacature omschrijving

 

Medewerk(st)er huishoudelijke dienst

Ben jij sociaal? Word jij blij van schoonmaken en vind je het leuk om dat in een productieomgeving te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  


Functie omschrijving:

Voor VDL Apparatenbouw zoeken we een medewerk(st)er huishoudelijke dienst.

Naast het schoon houden van o.a. de kantoren in de productiehal, de wasruimtes en de toiletgroepen verzorg je ook de koffie, thee en soep in de kantine. 
In deze rol heb je veel contact met de werknemers van zowel de productievloer als de kantoren. 

Functie eisen:
- Je bent 36 tot 40 uur per week beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.
- Je hebt een initiatiefrijk persoon.
- Je steekt graag je handen uit je mouwen.

Wat bieden wij jou?
Werken bij VDL Apparatenbouw betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Binnen VDL Apparatenbouw maak je deel uit van een jong, informeel en enthousiast team. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn er vele mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan het meedenken over verbeteringen binnen de organisatie of het aansturen van meerdere afdelingen.

Het bedrijf:
VDL Apparatenbouw is een systeemleverancier op het gebied van (complexe) medische, optische en mechatronische modules voor OEM- en de consumentenmarkt. Het bedrijf verzorgt naast de ontwikkeling, productie, testen en service ook de complete logistiek en projectmanagement. Ontwerpt en produceert daarnaast ook filter- en tankinstallaties voor de agrarische en chemische industrie.