Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Mechanisch monteur liftenbouw 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 1891 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in zowel goederen- als personenliften voor de industriële sector en de utiliteit. Zij houden alle technische ontwikkelingen in hun vakgebied nauwlettend in de gaten en passen de nieuwste technieken toe.  Ze zijn oplossingsgericht en zetten de wensen van de klant op één.

De functie:
Je gaat samen met je collega’s het hele assemblageproces van de liften begeleiden. Je gaat alle onderdelen vanaf tekening  en/of schema monteren voor de liften die gebruikt gaan worden in hoogbouwprojecten. Hierbij moet je ook denken aan het compleet opbouwen van projecten, assemblage van machineonderdelen, machines en installatie onderdelen. Je gaat de installaties op locatie in bedrijf stellen (buitenland kan incidenteel voorkomen).  Vervolgens ga je de machines afstellen.

Ook komt er wat onderhoud kijken bij deze functie, je repareert defecte onderdelen, je voert kwaliteitscontroles uit en herstelt eventuele afwijkingen. Ook ga je onderdelen zelf vervaardigen. Troubleshooting van het assemblageproces en actief meedenken over verbeteringen aan het proces worden aangemoedigd!

Wat zoeken we in onze ideale kandidaat:

  • Een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur MBO/MTS/LTS Werktuigbouwkunde
  • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van het aansluiten van besturingen in de machinebouw
  • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met hand- & elektrisch gereedschap
  • Technisch inzicht; je snapt hoe een machine of proces werkt, je kent de materialen en weet af van diverse processen om je product te bewerken

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.