Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Materiaalplanner 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Son en Breugel 1458 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Loon Son, onderdeel van Van Loon Group en gevestigd op Ekkersrijt, is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. We zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Vanuit 9 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op! We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. De locatie in Son is in gebruik genomen in 2017 en gebouwd volgens de modernste normen qua duurzaamheid. Voor Van Loon Vlees zoeken wij een:

Materiaalplanner

De Functie

Als Materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor het tijdig en optimaal beschikbaar hebben van grond- en hulpstoffen. Dit doe je tegen zo laag mogelijke kosten. Het doel hier van is om een betrouwbare en overzichtelijke materiaal planning te ontwikkelen voor een of meerdere artikelgroepen. Dit doe je op week en dag niveau.

Verder heb je ook nog de volgende taken:

  • Afstemmen van de knelpunten in de materiaalplanning met de Leverancier, productieplanners en afdeling logistiek.
  • Op basis van de planning bestellen van componenten, hulp- en grondstoffen bij leveranciers.
  • Controleren en aansturen op het FEFO inzetten van de hulp- en grondstoffen.
  • Ingeven en onderhouden van artikel gegevens.
  • Continu verbeteren van de logistieke processen alsmede de processen op de eigen afdeling (Logistieke en Bedrijfsbureau processen.)
  • Controleren van de leveranciers performance en hierover rapporteren.
  • Verantwoorden en oplossen van mutaties/afwijkingen in voorraden.
  • De verantwoordelijkheid nemen voor het tijdig aanwezig zijn van hulp en grondstoffen.

Jouw profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO werk- en denkniveau. Verder heb je een bedrijfskundige studie gedaan of een logistieke achtergrond. Je beschikt over 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie en kennis van HACCP en kwaliteitssystemen

Jij en Van Loon Vlees

Van Loon Vlees is een solide en groeiend familiebedrijf met ambitie. Spreekt dat je aan en wil je daar graag een bijdrage aan leveren?
Dan bieden wij jou een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie. En natuurlijk een prima salaris. Wij hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Maar ook elke dag vers fruit en recht op een gratis sportabonnement.