Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Manager technische dienst 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1502 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een manager technische dienst. Het bedrijf is een dynamische en sterk groeiende groente- en fruithandel in Eindhoven. 


Functieomschrijving

Als manager technische dienst ben je verantwoordelijk voor het technisch beleid en geef je leiding aan een klein team. Je ziet toe op de technische staat van alle machines en transportsystemen binnen het bedrijf. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de onderhoudsactiviteiten, het opzetten van een onderhoudsmanagementsysteem en het documenteren van alle technische installaties en voorzieningen.

Functie-eisen

U heeft een gedegen technische achtergrond, heeft ervaring met onderhoud aan productielijnen en beschikt over leidinggevende capaciteiten. U bent sociaal, een teamplayer en kunt gestructureerd te werk gaan, waarbij u een flexibele instelling en geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt de juiste kandidaat een veelzijdige functie binnen een dynamisch en sterk groeiend familiebedrijf. Er is ruimte voor eigen inbreng en er heerst een heldere en collegiale werksfeer.

Het betreft een fulltime baan op basis van 40 uur per week met een marktconform salarisniveau passend bij ervaring en achtergrond. 

Sollicitatieprocedure

Ben jij degene die we zoeken en ambieer je deze functie binnen een jonge, snel groeiende organisatie?

Neem direct contact met ons op via info@qudowerkt.nl of bel 040 2928 805.