Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Maintenance Engineer 33 - 40+ uur vacature

Techniek Best 683 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bij Meat Friends verwerken wij dagelijks vlees. Dit doen wij niet zomaar, maar met kennis. En daarnaast doen we dit met durf om, behalve de beste, ook de meest bijzondere producten te leveren aan onze klanten. Voor al onze afnemers stellen wij ons ten doel het meest aansluitende assortiment te ontwikkelen en af te leveren. Vanzelfsprekend doen wij dit  volgens de hoogste kwaliteitseisen. In onze vestiging in Best vindt de productie en logistiek van voorverpakt vers vlees en van zogenaamde vlug en panklaar producten plaats (blinde vinken, hamburgers, gehaktsoorten etc.).

Voor de locatie in Best zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer.

De Functie

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de technische installaties. Je bent continu bezig met het verbeteren van het technisch onderhoud voor de productieafdelingen.

Het is in deze functie belangrijk om een analyse te maken tussen preventief en correctief onderhoud en daarmee de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van technische installaties te vergroten. Indien nodig voeg je modificaties aan het onderhoudsplan toe. Om dit voor elkaar te krijgen verwachten we dat je goed kan samenwerken en prioriteiten kan stellen.

Jouw profiel

Je persoonlijke kenmerken zijn: pro actief, communicatief sterk, flexibel, analytisch en resultaat- en oplossingsgericht. Verder beschik je ook over:

  • Een technische opleiding op HBO niveau
  • Ervaring met RCM, FMECA en continu verbetertrajecten
  • Ervaring met het werken met onderhoudssystemen (bij voorkeur Ultimo)
  • Ervaring met Word en Excel

Jij en Meat Friends

Wij bieden jou een uitdagende gevarieerde fulltime functie aan. Een plaats in een organisatie die steeds blijft groeien en jou de kans geeft om mee te groeien. Wij hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Maar ook elke dag vers fruit en recht op een gratis sportabonnement.