Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Magazijnmedewerker 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 36 keren bekeken
Vacature omschrijving

Je werkt samen met het magazijnteam in het magazijn waarbij je met zorg bestellingen samengesteld voor uitleveringen van leverbussen en montagebussen die dagelijks vertrekken.

Omschrijving (hulp)magazijnmedewerker:  
Standaard begin je als hulpmagazijnmedewerker waarbij je magazijnwerkzaamheden uitvoert in een team met andere magazijnmedewerkers. De ervaren magazijnmedewerkers zullen je leren om alle werkzaamheden onder de knie te krijgen. De intentie is dat je binnen een jaar doorgroeit tot een ervaren magazijnmedewerker waarbij je een hulp magazijnmedewerkers in zal leren. Je krijgt dan meer verantwoordelijkheden binnen het magazijn. Om door te groeien tot ervaren magazijnmedewerker is ervaring binnen het magazijn belangrijk. Hiernaast is er de mogelijkheid door te groeien tot senior magazijnmedewerker waarbij je de vraagbaak bent voor andere magazijnmedewerkers.

Voorbeelden van de te verrichten werkzaamheden:
- Bestelling klaarzetten voor klanten die komen afhalen.
- Bestellingen laden op de bokken voor montage bussen en leverbussen.
- Containers lossen van binnen gekomen Gumax® producten en dit controleren aan de hand van een checklijst.
- Het aanvullen van het pick gedeelte vanuit het bulk gedeelte.
- Het schoonmaken en opruimen van het magazijn.
- Voertuigen van Tuinmaximaal wassen.
- Invallen als bezorger of hulp monteur.
- Pakketten inpakken die worden verzonden met pakketdienst.
- Overige werkzaamheden.

Werktijden en locatie:
40-urige werkweek over 5 aaneengesloten dagen waarbij je ook de weekenden werkt. Je werkzaamheden verricht je op de Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven.Doordeweeks zijn er 2 diensten namelijk van 06:00 tot 15:00 en 09:00 tot 18:00, in het weekend is dit altijd van 09:00 tot 18:00.

Functie-eisen:
- Een afgeronde technische VMBO opleiding
- Je weet van aanpakken.
- Je beschikt over heftruck ervaring.
- Je bent accuraat.
- Je bent stressbestendig.
- Je staat sterk in je schoenen.
- Je hebt geen problemen met overuren.
- Flexibel.

Wat wij jou bieden:
- Startsalaris €1900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Daarnaast reiskostenvergoeding, overuren, pensioenregeling en flinke toeslagen op feestdagen.
- Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.
- Een gezellige werksfeer inclusief gezelligheid in onze club na werktijd.
- Vastigheid.
- Een gevarieerde baan.
- Het werken binnen een jong enthousiast bedrijf.
- Doorgroeimogelijkheden.

Over ons bedrijf:
Met de verkoop van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden wilt Tuinmaximaal klanten nog meer van het buitenleven laten genieten. Tuinmaximaal levert rechtstreeks aan consumenten en dealers via de webshop en de sfeervolle showroom in Eindhoven. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Sinds de oprichting in 2013 is Tuinmaximaal in korte tijd marktleider geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar. De snelle en stabiele vooruitgang werd eind 2017 beloond met het winnen van een bronzen FD Gazellen Award; een award die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende- en financieel gezonde bedrijven in Nederland.