Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Magazijnmedewerker 33 - 40+ uur vacature

Productie Reusel 181 keren bekeken
Vacature omschrijving

Lijkt het je leuk om bij een geavanceerde drukkerij aan de slag te gaan en allerlei logistieke werkzaamheden in het magazijn en door heel de drukkerij uit te voeren? Dan is de vacature van magazijnmedewerker wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Jij kent ieder hoekje van het magazijn en weet wat alle afdelingen nodig hebben! Goederenaanname en de bevoorrading van de diverse afdelingen behoren tot jouw taken. Het leven van de drukkers maak jij zo makkelijk mogelijk door te zorgen dat materialen, inkten, stansen, clichees en orders op tijd klaar staan. Je brengt de gedrukte materialen naar de volgende afdeling of tussenlocatie, zodat die verder kunnen met de afwerking.

Wie ben jij?

  • Je werkt nauwkeurig en je hebt inzicht in logistieke processen binnen een bedrijf.
  • Je bent graag fysiek bezig.
  • Als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat is dat een pre. Zo niet, geen probleem, dan helpt de opdrachtgever je om deze te halen.

Wat krijg je?

Een afwisselende baan bij een moderne drukkerij. Je gaat met een klein vast team in 3 ploegen werken, met mensen waar jij een klik mee hebt. In de weekenden heb je sowieso lekker vrij. Je krijgt een salaris dat conform de grafische cao is, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Uiteraard krijg je ook ploegentoeslag. Je begint op uitzendbasis, maar bij goed functioneren treed je in dienst bij onze opdrachtgever.

Wie is onze opdrachtgever?

Een dynamisch grafisch familiebedrijf uit de Kempen met zo’n 60 werknemers. Iedere week worden er duizenden meters aan flexibele verpakkingen, zelfklevende etiketten en In Mould labels gemaakt en wereldwijd verkocht aan grote afnemers als Amstel, Heineken en Ahold.

Het bedrijf heeft jong en oud in dienst, als je maar gemotiveerd bent. De eigenaar loopt zelf ook in een stofjas rond en springt bij waar nodig. Ze zijn zeer begaan met hun medewerkers en doen er alles aan om een optimaal werkklimaat te creëren. Lachen hoort daar absoluut bij! Er worden regelmatig evenementen voor de werknemers en hun gezin georganiseerd.